Libnet.ro
UNICEF

22:45

Prima reactie a europenilor dupa atacul iranienilor asupra bazelor americane din Irak. Ce a transmis MAE roman

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a europenilor dupa atacul iranienilor asupra bazelor americane din Irak. Ce a transmis MAE roman

Seful diplomatiei europene Josep Borrell a descris atacul de razbunare al Iranului asupra a doua baze din Irak unde stationeaza militari americani drept un alt exemplu de escaladare si amplificare a confruntarii, scrie AFP. Ministerul Roman de Externe a transmis ca atacul Iranului de azi poate deteriora grav situatia din zona. continuă pe Adevărul

VIDEO Trump, in prima declaratie dupa atacul iranian asupra trupelor SUA din Irak: Voi cere NATO sa fie mai implicata in Orientul Mijlociu SUA vor impune noi sanctiuni Iranului

Presedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, la Casa Alba, dupa atacurile iraniene asupra bazelor militare utilizate de americani in Irak, ca va cere NATO sa se implice mai mult in Orientul Mijlociu si a anuntat noi sanctiuni imediate impotriva Iranului. Iranul a revendicat responsabilitatea pentru atacul cu rachete balistice, ca reactie a atacului american care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in Orientul Mijlociu.

Bogdan Chirieac, dupa atacul iranienilor: E doar inceputul

Analistul Bogdan Chirieac a explicat cand vor decide americanii sa atace Iranul, ca raspuns la asaltul asupra bazelor americane din Irak, dar si ce vor face iranienii in continuare.

Prima reactie a lui Donald Trup la atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak: Totul este bine! Avem cea mai puternica si cel mai bine echipata armata din lume, de departe!

Iranul a revendicat atacul care a vizat mai multe baze americane din Irak, anuntand ca este riposta pentru uciderea generalului Qasem Soleimani. O prima reactie a venitsi din partea presedintelui.

Presedintele si premierul Irakului condamna cu retinere atacul iranian asupra bazelor americane

Presedintele si seful parlamentului din Irak au condamnat miercuri in declaratii separate, dar ambel.

Irakul stia de atacul iranian asupra bazelor americane din teritoriul sau

Premierul irakian Adel Abdul Mahdi a primit un mesaj verbal din partea Iranului in care a fost insti.

Ce se va intampla daca SUA vor reactiona dupa atacul cu rachete asupra bazelor americane

Iranul a declansat miercuri riposta impotriva Statelor Unite lansand rachete asupra a doua baze militare din Irak unde stationeaza soldati americani.

Anuntul facut de armata irakiana dupa atacul cu rachete asupra bazelor unde stationeaza americani

Comandamentul militar irakian a anuntat ca 22 de rachete iraniene au cazut asupra a doua baze militare de pe teritoriul Irakului fara a face victime printre fortele irakiene.

Bogdan Chirieac, dupa atacul Iranului: E doar inceputul. Nu poti tine la nesfarsit un popor in secolul IX

Analistul Bogdan Chirieac a explicat cand vor decide americanii sa atace Iranul, ca raspuns la asaltul asupra bazelor americane din Irak, dar si ce vor face iranienii in continuare.

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )