Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a fiului lui Leo Iorga, dupa ce artistul a murit

Antena3 Antena3,
Prima reactie a fiului lui Leo Iorga, dupa ce artistul a murit

Chitaristul si compozitorul Adrian Ordean a anuntat decesul lui Leo Iorga, fost solist al trupei Compact. Acum cinci minute, colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o. continuă pe Antena3

Prima reactie a sotiei lui Leo Iorga, dupa moartea solistului Compact: Am apucat sa-i aprind lumanarea!

Leo Iorga, solistul trupei Compact, a murit, sambata, la varsta de 54 de ani, dupa ce in ultimii ani de viata s-a luptat cu o boala cumplita, cancerul. Sfasiata de durere, sotia artistului a gasit puterea sa spuna cateva cuvinte despre ultimele clipe din viata lui. Sotia lui Leo Iorga a oferit prima reactie dupa .

VIDEO Ultima aparitie a lui Leo Iorga pe scena. A cantat in scaun cu rotile alaturi de Compact: Cat timp Dumnezeu ma va tine pe pamant, vreau sa cant

Cantaretul Leo Iorga, care a murit la varsta de 54 de ani, si-a dorit sa cante pana in ultima clipa in ciuda problemelor grave de sanatate. El a urcat pentru ultima oara pe scena in luna septembrie, alaturi de trupa Compact, oferind publicului un moment emotionant.

EMOTIONANT! FIUL lui Leo Iorga, COPLESIT de MOARTEA tatalui! PRIMA REACTIE!

Artistul Leo Iorga a incetat din viata la 54 de ani, dupa opt ani de zile in care s-a luptat cu cancerul. Din pacate, penumonia care a recidivat de curand i-a fost fatala. Fostul solist al trupei Compact a.

A murit Leo Iorga. De ce boala suferea fostul membru al formatiei Compact

Leo Iorga a murit, sambata, la varsta de 54 de ani. Artistul s-a luptat in ultimii opt ani de viata cu o boala crunta, cancerul. Anuntul trist cu privire la trecerea in nefiinta a lui Leo Iorga a fost facut de colegul sau de trupa Adrian Ordean. Leo Iorga a murit, dupa ce in ultmii .

Leo Iorga a murit. Marturisirea emotionanta facuta de artist: Cancerul m-a invatat sa ma iubesc

Leo Iorga a murit. Leo Iorga, solistul trupei Compact, s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, dupa o lupta crancena si de ani buni cu cancerul. Leo Iorga a murit. intr-un interviu mai vechi, artistul.

Leo Iorga a murit. Artistul se lupta de opt ani cu cancerul

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a murit in urma cu scurt timp. Dupa ce s-a luptat cativa ani cu cancerul si parea ca a invins, boala a revenit. Leo Iorga a murit la varsta de 54 de.

Ultimele imagini cu Leo Iorga in viata. S-a zbatut pana in ultima clipa pentru a trai

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact a murit, azi, 2 noiembrie dupa o lupta grea cu cancerul. Sotia regretatului artist, Paula, marturiseste ca acesta s-a luptat pana in ultima clipa pentru a trai. Iata ultimele imagini cu artistul inainte de a trece in nefiinta. Leo Iorga s-a zbatut pana in ultima clipa pentru a .

Leo Iorga a murit. Ultima fotografie a artistului in viata este tulburatoare

Leo Iorga a murit. Leo Iorga, solistul trupei Compact,a murit. Artistul avea 54 de ani si de opt ani se lupta crunt cu cancerul. Leo Iorga a murit. in ultima perioada starea lui de sanatate s-a.

DURERE IMENSA pentru SOTIA lui Leo Iorga! A murit puiul meu... (FOTO)

Artistul Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a incetat din viata la 54 de ani, dupa opt ani de zile in care s-a luptat cu cancerul. Sotia artistului, Paula, este distrusa de durere. Este.

Cine este sotia lui Leo Iorga. Paula i-a fost alaturi in spital. Ma roaga sa mai traiasca!

Leo Iorga, fostul solist Compact a fost internat in spital in urma cu o saptamana, dupa ce fiul sau a chemat ambulanta acasa. Artistul duce o lupta grea cu cancerul de opt ani care i-a adus si sfarsitul. Sotia lui Leo Iorga este sfasiata de durere dupa moarte artistului caruia i-a stat alaturi pana in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )