Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ultimele imagini cu Leo Iorga in viata. S-a zbatut pana in ultima clipa pentru a trai

Playtech Playtech,
Ultimele imagini cu Leo Iorga in viata. S-a zbatut pana in ultima clipa pentru a trai

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact a murit, azi, 2 noiembrie dupa o lupta grea cu cancerul. Sotia regretatului artist, Paula, marturiseste ca acesta s-a luptat pana in ultima clipa pentru a trai. Iata ultimele imagini cu artistul inainte de a trece in nefiinta. Leo Iorga s-a zbatut pana in ultima clipa pentru a . continuă pe Playtech

Leo Iorga a murit. Ultima fotografie a artistului in viata este tulburatoare

Leo Iorga a murit. Leo Iorga, solistul trupei Compact,a murit. Artistul avea 54 de ani si de opt ani se lupta crunt cu cancerul. Leo Iorga a murit. in ultima perioada starea lui de sanatate s-a.

Dan Bittman: Leo Iorga avea o vointa uriasa. Oamenii il iubeau neconditionat, pentru felul lui de a fi

Leo Iorga avea o vointa uriasa si a aratat ca pana in ultimul moment trebuie sa crezi in tine si in sansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman. El.

Leo Iorga a murit. Marturisirea emotionanta facuta de artist: Cancerul m-a invatat sa ma iubesc

Leo Iorga a murit. Leo Iorga, solistul trupei Compact, s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, dupa o lupta crancena si de ani buni cu cancerul. Leo Iorga a murit. intr-un interviu mai vechi, artistul.

DURERE IMENSA pentru SOTIA lui Leo Iorga! A murit puiul meu... (FOTO)

Artistul Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a incetat din viata la 54 de ani, dupa opt ani de zile in care s-a luptat cu cancerul. Sotia artistului, Paula, este distrusa de durere. Este.

EMOTIONANT! FIUL lui Leo Iorga, COPLESIT de MOARTEA tatalui! PRIMA REACTIE!

Artistul Leo Iorga a incetat din viata la 54 de ani, dupa opt ani de zile in care s-a luptat cu cancerul. Din pacate, penumonia care a recidivat de curand i-a fost fatala. Fostul solist al trupei Compact a.

Prima reactie a fiului lui Leo Iorga, dupa ce artistul a murit

Chitaristul si compozitorul Adrian Ordean a anuntat decesul lui Leo Iorga, fost solist al trupei Compact. Acum cinci minute, colegul meu de trupa Leo Iorga a plecat spre o.

Leo Iorga a murit. Declaratia socanta facuta de artist, care s-a luptat timp de opt ani cu cancerul: Am crezut ca e vorba de un stigmat, un fel de pedeapsa pentru ca am pacatuit mai demult

Leo Iorga a murit. Legenda rock Leo Iorga, fost solist al trupelor Cargo si Compact, a murit la varsta de 54 de ani, dupa ce s-a luptat timp de opt ani cu cancerul. Leo Iorga a murit. in urma cu ceva ti.

Leo Iorga a murit la varsta de 54 de ani

Leo Iorga, legendarul vocalist al formatiei Compact, a muritla varsta de 54 de ani. Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna. Va ramane in inimile no.

Leo Iorga a murit. Fostul solist al trupei Compact avea 54 de ani si se lupta cu cancerul

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a murit in urma cu scurt timp. Dupa ce s-a luptat cativa ani cu cancerul si parea ca a invins, boala a revenit. Leo Iorga a murit la varsta de 54 de.

Leo Iorga a murit. Artistul se lupta de opt ani cu cancerul

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a murit in urma cu scurt timp. Dupa ce s-a luptat cativa ani cu cancerul si parea ca a invins, boala a revenit. Leo Iorga a murit la varsta de 54 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )