Libnet.ro
UNICEF

08:30

Prima reactie a Gabrielei Firea la informatia ca ar putea ramane fara sprijin politic in PSD

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Gabrielei Firea la informatia ca ar putea ramane fara sprijin politic in PSD

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o reactie duminica seara la Digi24 in urma informatiei ca liderii PSD au decis sa lase fara sprijinul politic. Decizia urmeaza sa fie validata in cadrul CEX-ului de luni. continuă pe Adevărul

Digi24: Gabriela Firea, prima reactie la informatia ca ramne fara sprijin politic n PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a avut prima reactie, la Digi24, dupa informatia serii: liderii PSD au decis sa nu o dea afara din partid, dar o lasa fara sprijinul politic. Solutia ar urma sa fie validata in CEX-ul de luni.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la raportul MCV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni seara, o prima reactie la raportul MCV dat publicitatii saptamana trecuta, la Bruxelles. intrebat cum comenteaza raportul MCV, Dragnea a spus: Eu sustin.

Prima reactie a lui Dragnea despre partida de vanatoare cu seful Tel Drum: Nici cu mana la spate nu-mi amintesc. Sa cheme DNA mistretii si iepurii la audieri

Seful PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o prima reactie dupa ultimele materiale ale Rise Project referitoare la partidele de vanatoare la care a participat presedintele social-democrat alaturi de mai multe persoane care au condus Tel Drum.

Prima reactie a lui Florin Iordache dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul: Lucrurile au mers mult prea departe

Florin Iordache a avut o prima reactie dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul, spunand ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva.

CEx al PSD s-a incheiat, Firea ramane fara functii

ACTUALIZARE Sedinta CEx a PSD s-a incheiat, iar Primarul general, Gabriela Firea a anuntat, astazi, la finalul sedintei ca a demisionat si din functia de vicepresedinte al PSD, dupa ce dimineata anuntase ca a renuntat la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti, ca o forma de protest fata de blocarea alegerilor la aceasta organizatie in ultimii doi ani. ------ * ACTUALIZARE - Dancila, despre lista ministrilor care vor fi remaniati: Trebuie aprobarea CExN Premierul Viorica Dancila a declarat ca decizia finala privind remanierea unora dintre ministrii PSD va fi luata in cadrul Comitetului Executiv National al partidului.

CEx al PSD se ntruneste luni pentru a transa remanierea lui Paul Stanescu si sanctionarea Gabrielei Firea

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni luni, la Parlament, pentru a discuta remanierea guvernamentala si eventuale sanctiuni pentru Gabriela Firea, primarul Capitalei. Este asteptata inlaturarea lui Paul Stanescu din functia de vicepremier, acesta fiind unul dintre autorii scrisorii in care se cerea demisia lui Liviu Dragnea.

Educatia ramane fara ministru. Interimatul Rovanei Plumb expira astazi

Educatia ramane de astazi fara ministru. Interimatul Rovanei Plumb la Educatie expira, dupa cele 45 de zile in care a exercitat aceasta functie. Premierul Viorica Dancila i-a trimis presedintelui Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )