Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a italianului care a iMPUSCAT o fetita romanca, de 1 an, aflata in bratele mamei

B1 B1,
Prima reactie a italianului care a iMPUSCAT o fetita romanca, de 1 an, aflata in bratele mamei

Italianul de 50 de ani, care a impuscat o fetita romanca, de etnie roma, in varsta de un an, care era in bratele mamei sale, spune ca a comis gestul din greseala, relateaza La Stampa. Barbatul. continuă pe B1

Prima reactie a italianului care a mpuscat o fetita romnca, de 1 an, aflata n bratele mamei

Italianul de 50 de ani, care a impuscat o fetita romanca, de etnie roma, in varsta de 1 ani, care era in bratele mamei sale, spune ca a comis gestul din greseala.

Declaratia socanta a italianului care a impuscat bebelusul unei romance: Am impuscat-o din greseala

Un italian de 50 de ani care a impuscat o fetita romanca, in varsta de 1 an, care era in bratele mamei sale, a vorbit pentru prima oara de la incident. Barbatul este un fost functionar din cadrul Senatului.

Declaratia socanta a italianului care a omorat bebelusul unei romance: Am impuscat-o din greseala

Un italian de 50 de ani care a impuscat o fetita romanca, de etnie roma, in varsta de 1 an, care era in bratele mamei sale, a vorbit pentru prima oara de la incident. Barbatul este un fost functionar din.

Prima reactie a primarului din Dambovita care si-a acordat titlul de cetatean de onoare: E un joc al opozitiei si al unui ziar local

Primarul din Pietrosita a avut o prima reactie dupa ce a aparut informatia ca si-a acordat singur titul de Cetatean de Onoare al comunei. intrebat de jurnalisti daca stirea este reala, Ion Dicu a negat cu.

Prima reactie a ministrului Agriculturii la disparitia tanarului director de la APIA Cluj Napoca

MinistrulAgriculturii, Petre Daea, a avut o prima reactie dupadisparitia tanarului director de la APIA Cluj Napoca. Un barbat de 40 de ani, Adrian Zaharia, e cautat de aseara cu scafandri, cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )