Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prima reactie a primarului din Dambovita care si-a acordat titlul de cetatean de onoare: E un joc al opozitiei si al unui ziar local

Antena3 Antena3,
Prima reactie a primarului din Dambovita care si-a acordat titlul de cetatean de onoare: E un joc al opozitiei si al unui ziar local

Primarul din Pietrosita a avut o prima reactie dupa ce a aparut informatia ca si-a acordat singur titul de Cetatean de Onoare al comunei. intrebat de jurnalisti daca stirea este reala, Ion Dicu a negat cu. continuă pe Antena3

Culmea arogantei. Un primar din judetul Dambovita si-a acordat singur titlul de cetatean de onoare

Culmea arogantei! Primarul din Pietrosita, judetul Dambovita, si-a acordat singur titlul de Cetatean de Onoare, ba mai mult a si plans la marele eveniment. Decizia a fost luata de catre Consiliul.

Prima reactie a ministrului Agriculturii la disparitia tanarului director de la APIA Cluj Napoca

MinistrulAgriculturii, Petre Daea, a avut o prima reactie dupadisparitia tanarului director de la APIA Cluj Napoca. Un barbat de 40 de ani, Adrian Zaharia, e cautat de aseara cu scafandri, cu.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a aflat ca a fost inregistrat in secret de avocatul sau

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca avocatul lui l-a inregistrat in secret. Acesta a catalogat gestul avocatului ca fiind ceva de neconceput si probabil.

Descoperire macabra a unui hot din Prahova care a intrat ntr-o locuinta la furat

Cadavrul unei femei aflat in stare avansata de putrefactie a fost gasit, luni, de catre un barbat care a intrat intr-o locuinta din municipiul Ploiesti cu intentia de a fura. in urma primelor verificari, autoritatile banuiesc ca femeia este decedata de un an, potrivitnews. ro.

Patania unui barbat din Suceava, care a uitat intr-un dulap 13.000 de euro

Un barbat din Suceava a fost pe punctul de a ramane fara 13. 000 de euro, dupa ce a returnat un obiect de mobilier in care pusese banii, noteaza informatiata. ro. Sora barbatului a cumparat de la o firma de.

Fermierul din Cluj care si-a arat cmpul cu un mesaj anti-PSD a fost rugat de Politie sa l stearga

Clujeanul care, impreuna cu un francez, si-a arat campul cu un mesaj anti-PSD a fost contactat de Politie pentru a sterge mesajul. Sorin Bobis se intreaba daca a incalcat vreo lege si apeleaza pe Facebookla opinia juristilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )