Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban, dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: Romania trebuie sa fructifice acest moment(VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: Romania trebuie sa fructifice acest moment(VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat miercuri dupa ce Laura Coduta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. Liderul liberal a subliniat ca Romania. continuă pe B1

Dragnea si Tariceanu, sedinta fulger dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: P.E. ne-a aratat cum se influenteaza votul politic

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit intr-o sedinta fulger, miercuri, dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi dupa ce a CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Laura Codruta Kovesia declarat, miercuri, dupa ce a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european, ca se bucura foarte mult pentru increderea primita si le-a multumit tuturor.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa votul din comisia LIBE: Sunt extrem de bucuroasa si onorata

Laura Codruta Kovesi a acordat primul interviu la revenirea de la Bruxelles unde a fost audiata pentru postul de procuror-sef european. in exclusivitate pentru Europa FM, fosta sefa DNA a spus ca este extrem de bucuroasa si ca le multumeste celor care au sustinut-o. Sunt extrem de bucuroasa si onorata. )Ceea ce a depins de [] .

Mungiu Pippidi, despre ce insemana votul din Comisia LIBE: Kovesi NU a castigat functia! Numirea finala va fi politica, deci daca vreo tara mai tare vrea postul, o sa il aiba

Politologul Alina Mungiu Pippidi explica parcursul Laurei Codruta Kovesi spre sefia Parchetului European, afirmand ca victoria de miercuri din Comisia LIBE nu semnifica atat de mult pe cat amplifica.

Reactia lui Calin Popescu Tariceanu, dupa votul din Comisia LIBE

Calin Popescu-Tariceanu a facut primele declaratii dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat sustinerea pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. O exemplificare perfecta care ne vine de la.

KOVESI, DUPA VOTUL DIN COMISIA LIBE: Sunt foarte bucuroasa

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca este foarte bucuroasa.

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Laura Codruta Kovesi A CASTIGAT votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european

Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a votat-o, miercuri, pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european. Laura Codruta Kovesi a fost votata cu 26 voturi, in.

Ludovic Orban, dupa ce PSD si USR vor sa sporeasca atributiile Jandarmeriei: Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor din 10 august?

Potrivit unui proiect PSD si USR, Jandarmeria primeste puteri si mai mari. Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor pe data de 10 august? Asta isi propune proiectul? Suntem categoric impotriva, a replicat liderul PNL Ludovic Orban.

Claudiu Manda a luat foc cand a auzit de VICTORIA lui Kovesi la Bruxelles: Sa-i ancheteze pe toti de acolo cum i-a anchetat in Romania

Vicepresedintele Senatului Claudiu Manda a avut o iesirea furtunoasa dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef european. Sotul Olgutei Vasilescu,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )