Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi referitoare la declaratiile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru. Ce a spus sefa DNA

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi referitoare la declaratiile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru. Ce a spus sefa DNA

Laura Codruta Kovesi vine cu o explicatie, la cererea jurnalistilor Antena 3, referitoare la declaratiile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru. Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din cadrul. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita cere arestarea Laurei Codruta Kovesi: Nu au scapare nici cei de la Parchetul General

Sebastian Ghitacere arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si il avertizeaza pe procurorul general Augustin Lazar. Daca nu face aceasta miscare, este complice cu sefa DNA. Mai mult, fostul deputat.

Reactia Laurei Codruta Kovesi, dupa acuzatiile aduse de fostul procuror DNA Mihaiela Iorga Morar

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a negat ca ar fi cerut urgentarea dosarului unui fost ministru care urma sa ajunga premier, asa cum a sustinut inculpata Mihaiela Moraru Iorga, adaugand ca nu a facut presiuni.

Reactia Laurei Codruta Kovesi dupa ce a fost acuzata de Mihaiela Iorga ca a cerut urgentarea dosarului unui fost ministru

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a negat intr-o declaratie pentru ziare. com ca ar fi cerut urgentarea dosarului unui fost ministru care urma sa ajunga premier, asa cum a sustinut inculpata Mihaiela Moraru Iorga.

PRIMA REACTIE a lui Kovesi dupa DEZVALUIRILE BOMBA facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru! Sefa DNA a facut ANUNTUL mult asteptat

In plin scandal in justitia din Romania, Laura Codruta Kovesi vine cu o explicatie, la cererea jurnalistilor Antena 3, referitoare la declaratiile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru. Nu a existat n.

Laura Codruta Kovesi: Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din DNA sau cu procurorul Iorga Moraru Mihaiela referitoare la vreun dosar privind un ministru care putea sa ajunga premier

Laura Codruta Kovesi a respins acuzatiile facute de procurorul Mihaiela Iorga Moraru, care spusese ca sefa DNA fi chemat-o si ar fi intrebat-o daca nu poate urgenta dosarul unui fost ministru, al carui nume era vehiculat pentru postul de premier. Nu a existat nicio discutie cu vreun procuror din cadrul DNA sau cu procurorul Iorga Moraru Mihaiela referitoare la vreun dosar privind un ministru care putea sa ajunga premier, a spus Kovesi pentru Antena 3.

La Biserica se .... Basescu, PRIMA REACTIE in SCANDALUL DNA: Revocarea lui Kovesi...

Traian Basescu a avut, marti, o prima reactie in scandalul de la DNA Ploiesti. Fostul presedinte spune ca nu a vazut inregistrarile facute de Vlad Cosma, in care acesta il acuza pe procurorul Negulescu.

Anunt oficial. Ce se intampla cu Laura Codruta Kovesi

Un anunt legat de soarta procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va fi facut, luni, la ora 14. Stire in curs de actualizare .

Sorin Grindeanu, prima reactie in scandalul legat de DNA si Laura Codruta Kovesi

Fostul premier Sorin Grindeanu a adus, luni, lamuriri in ceea ce priveste informatia referitoare la propunerea de numire a lui Eugen Teodorovici in functia de vicepremier. Nu eu l-am propus vicepremier pe.

Udrea, prima reactie dupa dezvaluirile despre Laura Codruta Kovesi de la Antena 3

Elena Udrea a reactionat, luni, dupa dezvaluirile-bomba facute de Mihai Gadea si Mircea Badea, duminica seara, la Editie Speciala. Avem tabloul complet al ceea ce inseamna azi lupta impotriva coruptiei.

Elena Udrea, prima reactie la dezvaluirile care zguduie DNA

Elena Udrea a reactionat prompt la dezvaluirile grave facute de fostul deputat Vlad Cosma, intr-o inregistrare prezentata de Antena 3. Fostul ministru considera ca informatiile despre fabricarea si plantarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )