Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor. Singurul care poate sa decida este CEX. Nominalizarile pentru. continuă pe Antena3

Prima reactie a Liei Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat numirea la Ministerul Transporturilor. Singurul care poate sa decida este CEX. Nominalizarile pentru.

Prima reactie a Olgutei Vasilescu dupa ce a fost respinsa pentru functia de ministru

Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, la Parlament, ca si-a dorit foarte mult sa ajunga ministru al Transporturilor si ca si-a asumat riscul sa fie respinsa pentru ca stia ca presedintele Klaus Iohannis este ranchiunos.

PROFIL Cine este Marius Budai, propus de PSD la Ministerul Muncii, n locul Liei Olguta Vasilescu - Deputat la primul mandat, fost director la Casa de Pensii Botosani

Marius-Constantin Budai, propus de PSD pentru functia de ministru al Muncii, in locul Liei Olguta Vasilescu, are 46 de ani, este deputat la primul mandat, membru al Comisiei de buget-finante, iar inainte de 2016 a fost director al Casei Judetene de Pensii Bucuresti. De asemenea, el a lucrat timp de 18 ani la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, marti, fiind prima iesire a sefului statului dupa ce social democratii au votat luni in sedinta Comitetului Executiv National remanierea Guvernului. Seful statului a anuntat ca accepta.

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis: Tot timpul avem cel putin inca doua planuri (VIDEO)

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis, daca presedinte va refuza numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce a respins-o la Transporturi. in cazul in care.

Reactie dura din PSD, dupa ce Klaus Iohannis i-a refuzat pe Vasilescu si Laufer

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin.

Ce se intampla cu greva de la metrou, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat nominalizarea lui Vasilescu la Ministerul Transporturilor

Decizia lui Klaus Iohannis ar putea de peste cap situatia de la metrou. Sindicalistii anuntau ca suspenda greva generala, anuntata pentru maine, ca urmare a discutiei pe care au avut-o cu Lia Olguta.

OFICIAL: Lia Olguta Vasilescu a ramas fara loc in Guvernul Romaniei. Lovitura de maestru data de Klaus Iohannis (VIDEO)

Lovitura de teatru data de presedintele Klaus Iohannis! Seful statului a semnat decizia de inlocuirea din fruntea Ministerului Muncii a Liei Olguta Vasilescu si numire in loc a lui Marius Budai, precum a propus.

Olguta Vasilescu, sageti catre Dragnea : Multi colegi au zis ca trebuia sa merg la Dezvoltare de la inceput.Un joc politic din care presedintele profita

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a avut miercuri o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o numeasca in functia de ministru al Transporturilor. Olguta Vasilescu a trimis si o sageata catre liderul PSD Liviu Dragnea.

Cine-i multumeste lui Iohannis ca a refuzat-o pe Olguta Vasilescu la Transporturi. Presedintele a intarit intentia de sprijinire a constructiei autostrazilor in Moldova

Asociatiile civice Moldova Vrea Autostrada si impreuna pentru A8 i-au multumit public presedintelui Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa semneze decretul de numire a Liei Olguta Vasilescu in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )