Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prima reactie a lui Alexander Adamescu, dupa ce a fost arestat: Nu am falsificat acte in instanta

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Alexander Adamescu, dupa ce a fost arestat: Nu am falsificat acte in instanta

Alexander Adamescu a avut o prima reactie dupa ce a fost arestat in Anglia. Omul de afaceri sustine ca nu a falsificat acte in instanta, asa cum este acuzat. Adamescu spune ca documentul,. continuă pe Antena3

Alexander Adamescu a fost arestat in Marea Britanie

Alexander Adamescu a fost arestat preventiv, luni seara, in Marea Britanie, dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta a folosit acte false in instanta in timpul judecarii procesului de extradare, informeaza Evenimentul Zilei si Libertatea.

Surse: Alexander Adamescu a fost ARESTAT la Londra pentru folosirea de acte false in timpul judecarii procesului de extradare

Alexander Adamescu a fost arestat la Londra, iar acuzatiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de.

Alexander Adamescu a fost ARESTAT la Londra pentru folosirea de acte false in timpul judecarii procesului de extradare (VIDEO)

Alexander Adamescu a fost arestat la Londra, iar acuzatiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de.

Alexander Adamescu a fost arestat in Anglia

Fiul lui Dan Adamescu, Alexander, a fost arestat preventiv in cursul lunii martie in Marea Britanie dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii.

Alexander Adamescu, arestat la Londra

DNA: Alexander Adamescu a fost arestat, dupa ce a prezentat un document neasumat de Administratia Nationala a Penitenciarelor *Alexander Adamescu transmite ca nu a prezentat documente false Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, joi, ca Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, a fost arestat in Marea Britanie, dupa ce el a prezentat unei instante din Londra, in cursul judecarii procedurii de extradare, un document emis in aparenta de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), document neasumat insa de aceasta institutie.

DNA: Alexander Adamescu, arestat la Londra, fiind acuzat ca a folosit acte false

DNA a anuntat ca fiul lui Dan Adamescu, Alexander Adamescu, a fost arestat in Marea Britanie, dupa ce a prezentat unei instante din Londra, in cursul judecarii procedurii de extradare, un document emis in aparenta de Administratia Nationala a.

Alexander Adamescu, arestat la Londra

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost arestat la Londra, luni seara, in conditiile in care, in luna mai, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui, au declarat surse din Politie pentru Mediafax. Potrivit unor surse judiciare citate de Libertatea, el a fost arestat preventiv dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de extradare.

Alexander Adamescu, arestat la Londra pentru falsificarea unor documente prezentate in timpul procedurii de extradare

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost arestat preventiv in cursul lunii martie in Marea Britanie dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de extradare, anunta Libertatea. ro, citand surse judiciare.

Prima reactie a ministrului Justitiei, dupa desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchet

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, vineri, ca aprecieaza desecretizarea protocolului d.

ANP: Documentul prezentat de Alexander Adamescu, nu a fost emis de Administratia Penitenciarelor

Administratia Penitenciarelor a precizat, in urma arestarii lui Alexander Adamescu, faptul ca docume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )