Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prima reactie a ministrului Justitiei, dupa desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchet

România Liberă România Liberă,
Prima reactie a ministrului Justitiei, dupa desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchet

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, vineri, ca aprecieaza desecretizarea protocolului d. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei, semnal de ULTIM MOMENT dupa desecretizarea protocolului SRI-PARCHETUL GENERAL. Ce masuri va lua Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchetul General. Ministrul sustine ca apreciaza demersul si ca adevarul trebuie sa iasa la.

Tariceanu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Institutiile statului sunt numai de DECOR, deciziile se iau in alta parte. Maior si Coldea erau IMPLICATI

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, face praf protocolul dintre SRI si Parchetul General desecretizat vineri. Tariceanu sustine ca lucrurile trebuie duse pana la capat pentru ca ar fi existat.

Traian Basescu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Cum Dumnezeu ramane cu MINCIUNA incrancenata a propangandistilor...

Traian Basescu reactioneaza dur dupa ce SRI a decis sa desecretizeze si sa publice protocolul incheiat in 2009 cu Parchetul General. Fostul presedinte sustine ca documentul dovedeste clar ca CSAT nu a avut.

Prima reactie a DNA dupa ce i-a pus sechestru pe conturi socrului lui Sebastian Ghita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au avut o prima reactie, dupa ce a pus sechestru pe conturi socrului lui Sebastian Ghita. DNA a oferit un raspuns scurt celor de la Romania TV prin care au.

Institutiile legitime ale statului, votate de cetateni, sunt numai de decor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat, astazi, desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchetul General, declarand ca lucrurile trebuie duse pana la capat pentru ca ar fi existat o fratie nesanatoasa care a functionat importiva principiilor general acceptate de functionare a unei societatii democratice, informeaza News. ro.

Reactia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce primul protocol cu SRI a fost desecretizat

Tudorel Toader a scris vineri pe Facebook ca apreciaza desecretizarea protocolului din 2009 dintre SRI si Parchetul General si ca asteapta si desecretizarea celorlalte protocoale. Apreciem.

Prima reactie a lui Alexander Adamescu, dupa ce a fost arestat: Nu am falsificat acte in instanta

Alexander Adamescu a avut o prima reactie dupa ce a fost arestat in Anglia. Omul de afaceri sustine ca nu a falsificat acte in instanta, asa cum este acuzat. Adamescu spune ca documentul,.

Tariceanu ii da directive clare ministrului Justitiei: Sa definim RIGUROS. Oricine poate fi ACUZAT

Calin Popescu Tariceanu ii transmite un mesaj clar lui Tudorel Toader. Seful Senatului ii pune in cedere ministrului Justitiei sa urgenteze reglementarea abuzului in serviciu. Multi oameni se tem ca pot fi.

ANP solicita ministrului Justitiei sa revina asupra deciziei de a despagubi detinutii

Intentia ministrului Justitiei de a 'despagubi ' infractorii aflati in penitenciare in perioada 2012-2017 are, pe langa caracterul inoportun si imoral, o importanta influenta bugetara, avand in vedere numarul mare de fosti detinuti care vor beneficia de cei 5-8 euro/zi de detentie in conditii improprii, precizeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), intr-un comunicat remis Redactiei.

Sebastian Ghita: I-am trimis ministrului Justitiei dovezi ca probele din dosarele DNA sunt false. Sper sa ceara suspendarea extradarii mele

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, marti seara, la Romania TV ca i-a trimis ministrului Justitiei, Tudorel Toader, documentele si dovezile pe care le-a strans ca probele folosite de DNA in dosarele sale sunt false, el spunand ca spera ca Tudorel Toader va cere mai repede suspendarea procedurii de extradare a sa din Serbia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )