Libnet.ro
UNICEF

19:31

Prima reactie a lui Calin Geambasu, dupa ce s-a spus ca si-ar fi abuzat propriul copil, impreuna cu Angelica Cadar

Playtech Playtech,
Prima reactie a lui Calin Geambasu, dupa ce s-a spus ca si-ar fi abuzat propriul copil, impreuna cu Angelica Cadar

Acuzatiile scandaloase la adresa lui Calin Geambasu si-au primit si un raspuns din partea cantaretului. Acesta a reactionat foarte dur si a spus si ce se intampla in prezent intre el si fosta lui partenera, Angelica Cadar. Cei doi ar fi in prezent acuzati de fapte foarte grave, pe care le-ar fi aplicat pe propriul . continuă pe Playtech

Prima reactie a lui CTP, dupa ce s-au aflat sentintele din dosarul Colectiv. Decizia instantei nu este definitiva

Cristian Tudor Popescu a venit cu prima reactie, dupa aflarea condamnarilor in dosarul Colectiv. Ce spune cunoscutul gazetar despre pedepsele celor implicati in tragedie? Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare, in timp ce patronii clubului au primit cate 11 ani si 8 luni de inchisoare. Decizia magistratilor .

Acuzatiile care vor zgudui showbiz-ul din Romania. Ce i-ar fi facut Calin Geambasu propriului copil, impreuna cu fosta iubita, Angelica Cadar

Au fost formulate acuzatii foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambasu, fiind suspectat in prezent de catre autoritati de fapte care ingrozesc. Asta deoarece Calin Geambasu este suspectat alaturi de fosta lui iubita pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului sau copil. De asemenea, detaliile care au iesit la iveala de curand .

Sotul Oanei Zavoranu, prima reactie dupa ce s-a spus ca cei doi au divortat. Ce spune despre vedeta din Sacrificiul

Oana Zavoranu, una din vedetele serialului Sacrificiul, si Alex Ashraf si-au unit destinele in fata altarului imediat ce s-a incheiat vara lui 2017. Celebra bruneta parea sa isi fi gasit in sfarsit fericirea, alaturi de barbatul mult visat, mai ales ca trecuse si printr-un divort, in urma cu cativa ani, cand s-a despartit de cantaretul .

Victor Ponta, prima reactie la acuzatiile lui Adrian Porumboiu: Este o cretinatate

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce omul de afaceri Adrian Porumboiu a afirmat intr-un interviu televizat ca fostul premier ar fi primit cadou o vila la Miami de la oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc.

Prima reactie a preotului care l-a crescut pe Vasile. Ce spune despre moartea tanarului din Buzau: ceva nu se potriveste

Printre cei care i-au fost alaturi, de-a lungul vietii, s-a aflat si preotul Sorin Gavriloiu care l-a crescut pe Vasile Burtea, in altar, alaturi de alti copii. Si in cazul preotului socul aflarii vestii a fost unul deosebit de dureros. Prima reactie a preotului care l-a crescut pe Vasile Pe pagina de facebook a tanarului, .

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce a fost criticat pentru ca s-a comparat cu Maniu: Nici nu se pune problema. Eu nu am lucrat cu serviciile secrete

Fostul premier Adrian Nastase a revenit in spatiul public cu un nou mesaj pentru ca, imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a retras decoratia,acesta a scris un mesaj pe blogul sau prin intermediul caruiaa fost criticat pentru ca s-ar fi comparat cu Iuliu Maniu, liderul Taranistilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )