Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a lui Daniel Dobre, dupa anuntul ca a devenit antrenorul Simonei Halep

B1 B1,
Prima reactie a lui Daniel Dobre, dupa anuntul ca a devenit antrenorul Simonei Halep

Daniel Dobre a oferit prima reactie, dupa ce Florin Segarceanu l-a anuntat drept noul antrenor al Simonei Halep 2 WTA), potrivit ziare. com. Vechi prieten cu Simona, Dobre a recunoscut ca a purtat cateva discu. continuă pe B1

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul 3 la Indian Wells: Vreau sa dau tot ce am mai bun si sa ma lupt pentru fiecare punct

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4. Halep a aratat un joc consistent si nu i-a dat nicio sansa adversarei.

Daniel Dobre, prima reactie dupa ce Segarceanu l-a anuntat drept viitorul antrenor al Simonei Halep

Florin Segarceanu, capitanul-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a anuntat ieri ca Halep va relua colaborarea cu Daniel Dobre, antrenorul care a pregatit-o pe Simona, intre 2015 si 2017.

Prima reactie a oficialilor de la Bruxelles, dupa votul dat de parlamentul britanic in legatura cu Brexitul

Nu va exista o perioada de tranzitie dupa 29 martie, data oficiala a Brexitului, daca Acordul de retragere nu va fi aprobat, a avertizat marti negociatorul-sef pentru Brexit din partea UE, Michel Barnier, in.

Digisport: Simona Halep Indian Wells |Prima reactie a Simonei, dupa victoria cu Kateryna Kozlova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5, cu Kateryna Kozlova. Romanca a oferit primele reactii chiar dupa meci, pe teren.

Subiectele zilei: Nicusor Dan, prima reactie dupa decizia inaltei Curti: Esenta democratiei e ca cetatenii sa gaseasca pe buletinele de vot si optiunea pe care doresc sa o aleaga; Imagini socante intr-o sala de operatie din Craiova. Pacientul asteapta sa

Tudor Chirila: Dictatura nu se anunta la Breaking News. Dupa protestul de saptamana trecuta. Ce a facut viceguvernatorul BNR Florin Georgescu in biroul lui Liviu Dragnea? Ordonanta Valcov-Teodorovici a dat ceata in economie.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a zdrobit-o pe Barbora Strycova! Un singur lucru a deranjat-o pe jucatoarea noastra

Simona Halep a trecut usor de Barbora Strycova, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, transand partida cu 6-2, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )