Libnet.ro
UNICEF

23:01

Subiectele zilei: Nicusor Dan, prima reactie dupa decizia inaltei Curti: Esenta democratiei e ca cetatenii sa gaseasca pe buletinele de vot si optiunea pe care doresc sa o aleaga; Imagini socante intr-o sala de operatie din Craiova. Pacientul asteapta sa

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Nicusor Dan, prima reactie dupa decizia inaltei Curti: Esenta democratiei e ca cetatenii sa gaseasca pe buletinele de vot si optiunea pe care doresc sa o aleaga; Imagini socante intr-o sala de operatie din Craiova. Pacientul asteapta sa

Tudor Chirila: Dictatura nu se anunta la Breaking News. Dupa protestul de saptamana trecuta. Ce a facut viceguvernatorul BNR Florin Georgescu in biroul lui Liviu Dragnea? Ordonanta Valcov-Teodorovici a dat ceata in economie. continuă pe Hotnews

Sebastian Ghita, prima reactie dupa anularea mandatului sau de arestare: E pacat de anii acestia pe care i-am pierdut toti

Sebastian Ghita a vorbit in direct la Romania TV dupa anuntul privind anularea mandatului sau de arestare. Pot sa spun ca e o veste buna pentru mine si trebuie sa adresez multumiri judecatorilor care.

Cantaretul R. Kelly, prima reactie dupa ce a fost acuzat de abuz sexual: Nu e adevarat. Ar trebui sa fiu prost

Cantaretul american R. Kelly s-a confruntat in ultima perioada cu numeroase acuzatii de abuz sexual facute de patru femei, dintre care trei minore. Autorul cunoscutei piese I believe I can fly a.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa declaratiile lui Iohannis: Minte!

Lia Olguta Vasilescu a avut prima reactie dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis. Fostul ministru sustine ca presedintele a confirmat faptul ca este hotarat sa blocheze toate masurile bune ale.

Nicusor Dan, reactie la scandalul candidaturii USR-PLUS la europarlamentare

Nicusor Dan, fondator si fost presedinte al USR, a reactionat dupa ce Biroul Electoral Central a respins candidatura aliantei USR - PLUS pentru alegerile parlamentare. Comentariile mele privind ceea ce s-a i.

Nicusor Dan, dupa ce USR PLUS a obtinut anularea deciziei BEC: Aceasta este esenta democratiei

Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, si-a exprimat pe Facebook bucuria fata de decizia luata vineri seara de judecatorii iCCJ care au anulat decizia BEC prin care Alianta 2020 USR PLUS era respinsa si nu ar fi putut candida la europarlamentare.

Document oficial Motivarea BEC pentru respingerea Aliantei USR-PLUS: Nicusor Dan este in drept sa reprezinte USR, iar Raluca Danes-PLUS / Cererile de ultim moment depuse la BEC de cele doua partide

Biroul Electoral Central a publicat decizia de respingere a inregistrarii aliantei electorale USR-PLUS, in care arata ca, potrivit mentiunilor din Registrul partidelor politice, Nicusor Dan este cel in drept sa reprezinte USR, iar Dan Barna nu are calitatea de reprezentant al partidului. in cazul PLUS, BEC sustine ca Raluca Danes este reprezentantul partidului, nu Dacian Ciolos. Potrivit deciziei, la BEC au fost depuse pe 6 martie, respectiv 7 martie, cereri din partea Ralucai Danes si a lui Elek Levente, aceasta din urma dupa expirarea termenului.

Alianta USR-PLUS contesta astazi, la inalta Curte, decizia BEC / Nicusor Dan a anuntat ca a gasit solutia pentru a contrasemna in mod legal protocolul aliantei

Alianta USR-PLUS va contesta, astazi, la inalta Curte, decizia Biroului Electoral Central, care i-a respins inscrierea in alegerile europarlamentare. Nicusor Dan a anuntat, joi seara, ca a gasit solutia care sa ii permita sa contrasemneze in mod legal protocolul aliantei.

Nicusor Dan: `Ma bucur ca a fost admisa contestatia depusa de Alianta USR-PLUS, in ciuda stangaciilor procedurale`

Nicusor Dan a anuntat ca se bucura ca a fost admisa contestatia depusa de Alianta USR-Plus la decizia Biroului Electoral Central, in ciuda stangaciilor procedurale. Ma bucur ca a fost admisa.

Nicusor Dan: Am gasit solutia care sa imi permita sa contrasemnez legal protocolul Aliantei USR-PLUS

Deputatul Nicusor Dan, fost presedinte al USR, sustine ca a gasit o solutie care i-ar permite sa contrasemneze in mod legal protocolul Aliantei USR-PLUS, astfel incat sa fie admisa contestatia la decizia Bi.

Nicusor Dan, explicatii dupa respingerea aliantei USR-PLUS

Nicusor Dan a explicat joi seara pe Facebook ca nu este responsabil de modificarile in Registrul partidelor politice in cazul USR si ca cei care au contestat congresul in urma caruia Dan Barna a ajuns presedinte sunt oameni maturi care si-au exercitat un drept constitutional.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )