Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in turul 3

Online Sport Online Sport,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in turul 3

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep dupa victoria obtinuta in fata Kristynei Pliskova in turul 2 la Indian Wells. continuă pe Online Sport

Indian Wells: Caroline Dolehide (165 WTA), adversara Simonei Halep in turul trei - A invins-o pe Dominika Cibulkova

Caroline Dolehide SUA, locul 165 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in runda a treia a turneului de la Indian Wells.

Liviu Dragnea, PRIMA REACTIE dupa dezvaluirile RISE Project: M-au prins cand vindeam portocale pe plaja (VIDEO)

Liviu Dragnea a avut o prima reactie la ancheta jurnalistilor de la RISE Project, care au dezvaluit ca seful PSD este anchetat oficial in Brazilia, fiind suspect intr-un caz de spalare de bani in tara.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa depunerea candidaturii la functia de presedinte executiv al PSD: Mi-am depus candidatura, cred in competitie deschisa

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce joi si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Fostul ministru al Educatiei a afirmat ca Vreau sa va rog din suflet sa.

Indian Wells: Kristyna Pliskova, adversara Simonei Halep din turul doi

Jucatoarea ceha Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, s-a calificat, noaptea trecuta, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, faza in care o va intalni pe Simona Halep, liderul WTA.

Digi Sport, transmisiune defectuoasa a meciului Simonei Halep: Romanii au facut degeaba noapte alba pentru liderul WTA

Simona Halep a castigat prima partida disputata la Indian Wells. Dupa ce au promovat toata ziua confruntarea dintre Halep si Pliskova, cei de la Digi Sport nu le-au putut oferi telespectatorilor un meci integral.

Ce s-a intamplat aseara la o televiziune din Romania in timpul meciului Simonei Halep de la Indian Wells

Din pacate, cei care au stat pana dupa miezul noptii pentru a vedea duelul Halep 1 WTA) - Pliskova 77 WTA) pe Digi Sport 2 au facut o alegere proasta. Transmisia intalnirii s-a intrerupt la scorul de 3-2.

Surprize in lant la Indian Wells: trei mari favorite au parasit scena. Toate erau pe partea de tablou a Simonei Halep

Indian Wells a fost pana acum o competitie a surprizelor: dupa Maria Sarapova trei favorite de pe tabloul principal au parasit competitia.

Prima reactie a Serenei Williams, dupa revenirea intr-un meci oficial: Sunt cam ruginita!

Serena Williams s-a intors pe terenul de tenis si a castigat meciul castigat in primul tur de la Indian Wells, contra Zarinei Dyas, din Kazahstan.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )