Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a aflat ca a fost inregistrat in secret de avocatul sau

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a aflat ca a fost inregistrat in secret de avocatul sau

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca avocatul lui l-a inregistrat in secret. Acesta a catalogat gestul avocatului ca fiind ceva de neconceput si probabil. continuă pe Antena3

Donald Trump: Niciun presedinte nu a fost atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu

Presedintele american, Donald Trump, a respins marti criticile la adresa atitudinii sale fata de Moscova, spunand ca nu a existat vreodata un presedinte atat de dur cu Rusia asa cum am fost eu, transmite.

Imagini incredibile! Cum a reactionat Melania Trump dupa ce a dat mana cu Putin - VIDEO

Melania Trump, sotia liderului american, Donald Trump, a fost prezenta, luni, la Helsinki. Prima doamna a Americii a dat mana cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si au schimbat cateva cuvinte. Dupa ce au.

Donald Trump vs. Google Images. Inamicii internauti ai presedintelui SUA au facut ca portretul sau sa fie afisat la cautarea dupa termenul idiot

Prima pagina cu rezultate afisata de motorul de cautare Google Images pentru termenul idiot abunda in imagini cu presedintele SUA, Donald Trump.

Cum s-a remarcat Melania la intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin - VIDEO

La intalnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin a fost prezenta si Prima Doamna a SUA, care a ales sa se faca remarcata la aceasta ocazie si printr-o tinuta de bun gust. Melania Trump a purtat un.

Donald Trump sustine ca este dur fata de Moscova si crede ca Rusia a sistat actiunile contra SUA / Casa Alba: Declaratia a fost nteleasa gresit, amenintarea rusa exista n continuare

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri dupa-amiaza ca Moscova a sistat actiunile impotriva Statelor Unite, contrazicand evaluarile serviciilor de informatii americane, care atrag atentia ca ingerintele ruse continua. Liderul de la Casa Alba a sustinut de asemenea ca este presedintele care a avut cea mai dura abordare fata de Rusia. The Times: in privinta Iranului Trump are dreptate, Europa, nuNew Yorker: Cum au mintit Trump si Putin la Helsinki .

Doliu la Casa Alba: Un agent care se ocupa de protejarea lui Donald Trump a murit dupa vizita acestuia din Scotia

Un agent de la Secret Service care se ocupa cu paza si protectia presedintelui american Donald Trump a murit marti dupa ce suferise un atac vascular cerebral duminica in timpul vizitei liderului de la Casa Alba la.

Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Casa Alba

Donald Trump vrea o noua intalnire cu Vladimir Putin. Dupa intrevederea de la Helsinki, din 16 iulie, presedintele SUA i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala, John Bolton, sa il invite la.

DONALD TRUMP nu se lasa! Vrea o noua intalnire cu VLADIMIR PUTIN! Detalii de ULTIM MOMENT

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca asteapta cu nerabdare o a doua intalnire cu Vladimir Putin si a sustinut ca summitul de la Helsinki a fost un mare succes. Summitul cu Rusia a fost un.

Donald Trump, declaratii controversate despre regina Elisabeta: Nu si-a mai inspectat Garda de Onoare de 70 de ani

Presedintele american Donald Trump a facut afirmatii false despre regina a Marii Britanii, dupa intrevederea pe care a avut-o cu aceasta cu prilejul vizitei la Londra.

Donald Trump spune ca asteapta cu nerabdare o a doua ntlnire cu Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a scris joi pe Twitter ca asteapta cu nerabdare o a doua intalnire cu omologul sau rus Vladimir Putin si a sustinut din nou ca summitul de la Helsinki a fost un mare succes.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )