Libnet.ro
UNICEF

04:40

Prima reactie a lui Gigi Becali, dupa ce Cornel Dinu a dezvaluit un nou CAZ VALIZA: Sunt lucruri strigatoare la cer

B1 B1,
Prima reactie a lui Gigi Becali, dupa ce Cornel Dinu a dezvaluit un nou CAZ VALIZA: Sunt lucruri strigatoare la cer

Finantatorul Gigi Becali a oferit prima reactie, dupa ce Cornel Dinu a dezvaluit ca echipa CFR Cluj ar fi platit 400. 000 de euro, in 2008, pentru ca Dinamo sa o invinga pe Steaua, iar astfel ardelenii sa. continuă pe B1

Prima reactie lui Mihai Tudose, dupa ce a facut infarct: Totul a trecut cu bine. Ne vedem in doua zile inapoi la treaba

Mihai Tudose a suferit marti dupa-amiaza un infarct miocardic acut. Fostul premier a fost transportat la Spitalul Fundeni unde a suferit o operatie, unde i-au fost montate doua stenturi. Mihai Tudose a transmis.

Gigi Becali, reactie NUCLEARA dupa ce Tamas a intrat iar in BELELE: Ce-ai facut, ma, ai baut!?

Gigi Becali a oferit prima reactie, dupa ce Gabi Tamas a fost retinut in Israel pentru ca a depasit cu mult viteza legala si nivelul de alcoolemie din sange permis. Finantatorul FCSB sustine ca fotbalistul.

Un nou CAZ VALIZA!? Cornel Dinu, dezvaluire incendiara: Dinamo a primit bani de la CFR Cluj ca sa o bata pe Steaua in 2008! Fostul sef SRI George Maior l-ar fi informat atunci ca se pregatesc arestari

Cornel Dinu a dezvaluit in premiera, la GSP Live, ca Dinamo a primit bani de la CFR Cluj suma de 400. 000 de euro pentru a o bate pe Steaua pe 4 mai 2008, an in care clujenii au castigat primul campionat din.

Adevarul despre spitalul lui Gigi Becali si cum minte bolnavii de cancer

La inceputul lui martie, Gigi Becali a anuntat ca a deschis un spital. Acum stim ce-i acolo si, ei bine, tratamentele revolutionare nu vor fi niciodata disponibile. intai de toate, spitalul lui Gigi Becali nu-i un spital, ci o clinica. Apoi, tratamentele nu sunt gratuite, cum a promis. Dar, dincolo de aceasta nuanta si promisiune,majoritatea [] .

Terapii BIZARE la clinica lui Gigi Becali: Eu nu fac nimic ILEGAL sau INTERZIS. Avem acreditare de la Ministerul Sanatatii si cele mai performante aparate din lume. Cine nu are bani sa plateasca, achit eu (VIDEO)

Clinica deschisa recent de Gigi Becali pentru tratarea bolnavilor de cancer intampina mari probleme. Chiar daca a fost foarte laudata initiativa fostului patron de la FCSB, se pare ca multe dintre terapiile.

Medicii socati de tratamentele care se fac in clinica oncologica a lui Gigi Becali

Multe dintre terapiile care se fac la clinica oncologica lui Gigi Becali, inaugurata luna aceasta, nu sunt validate stiintific si nu sunt recomandate de comunitatea oncologilor seriosi. La Imunomedica se face.

Prima reactie a lui Tudor Chirila, dupa scandalul in care a fost implicat

Tudor Chirila afost implicat astazi intr-un incident, un barbat chemand politistii dupa ce a fost lovit de solistul trupei Vama. Citeste si:Tudor Chirila, implicat intr-o bataie.

Prima reactie a lui Tudor Chirila, dupa scandalul in care a fost implicat: Nu m-am mai putut stapani si i-am tras doua palme

Tudor Chirila afost implicat astazi intr-un incident, un barbat chemand politistii dupa ce a fost lovit de solistul trupei Vama. Citeste si:Tudor Chirila, implicat intr-o bataie.

Prima reactie a preotului acuzat ca a batut un copil care a refuzat sa-si faca cruce: Eu nu fug de nimeni

Preotul din Botosani acuzat ca ar fi lovit violent un copil de 11 ani la ora de religie a avut o prima reactie in scandalul extins la nivel national. Preotul Andrei Mancas, cel acuzat ca a lovit copilul a post.

Gigi Becali: Pe Tamas l-a pus dracu sa bea. Am incercat, dar nu aveai ce sa-i faci (VIDEO)

Gigi Becalia declarat pentru B1 TV, dupa ce Gabi Tamas a fost retinut in Israel pentru ca a depasit cu mult viteza legala si nivelul de alcoolemie din sange permis, cafotbalistul este.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )