Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prima reactie a preotului acuzat ca a batut un copil care a refuzat sa-si faca cruce: Eu nu fug de nimeni

Antena3 Antena3,
Prima reactie a preotului acuzat ca a batut un copil care a refuzat sa-si faca cruce: Eu nu fug de nimeni

Preotul din Botosani acuzat ca ar fi lovit violent un copil de 11 ani la ora de religie a avut o prima reactie in scandalul extins la nivel national. Preotul Andrei Mancas, cel acuzat ca a lovit copilul a post. continuă pe Antena3

VIDEO Prima reactie a preotului acuzat ca a batut un copil care a refuzat sa-si faca cruce: Eu nu fug de nimeni

Preotul din Botosani acuzat ca ar fi lovit violent un copil de 11 ani la ora de religie a avut o prima reactie in scandalul extins la nivel national.

VIDEO Prima reactie a preotului acuzat ca a batut un copil care a refuzat sa-si faca cruce

Preotul din Botosani acuzat ca ar fi lovit violent un copil de 11 ani la ora de religie a avut o prima reactie in scandalul extins la nivel national.

Detalii in cazul preotului acuzat ca a batut un elev care a refuzat sa-si faca cruce. Copilul a suferit o fractura craniana si comotie cerebrala

Copilul de 11 ani despre care parintii spun ca a fost agresat de profesorul de religie are probleme medicale serioase. Medicii l-au diagnosticat cu fractura de mastoida si spun ca a suferit o comotie cerebrala plus alte traumatisme la nivelul capului. Reprezentantii Inspectoratului Scolar spun ca, daca preotul-profesor din Botosani va fi gasit vinovat de agresarea copilului, acesta va fi exclus din invatamant.

Rasturnare de situatie in cazul preotului acuzat ca a batut un copil la ora de religie - VIDEO

Rasturnare de situatie in cazul copilului care ar fi fost batut de profesorul de religie. Presupusul incident a avut loc la scoala din Baranca, unde un elev in varsta de 11 ani de etnie roma ar fi fost.

VIDEO O alta versiune a incidentului cu preotul din Botosani, acuzat ca a batut un copil. Imaginile prezentate de Arhiepiscopia Iasilor: Opinia publica a fost intoxicata in mod stupefiant

Arhiepiscopia Iasilor sustine ca acuzatiile aduse preotului din Baranca, judetul Botosani, sunt in covarsitoarea lor majoritate, cu totul nefondate, acesta intr-adevar luand de urechi un copil, insa in niciun caz nu l-a lovit sau l-a dat cu capul de pereti pana la sange, asa cum s-a spus in spatiul public. Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei, Constantin Sturzu, a prezentat chiar un video cu imagini surprinse de camerele de supraghere din afara scolii si de pe drum in care se vede ca baiatul merge fara probleme, iar preotul nu a iesit dupa el.

Elevul batut de un preot pentru ca a refuzat sa-si faca cruce a facut comotie cerebrala

Copilul de 11 ani despre care parintii spun ca a fost agresat de profesorul de religie are probleme medicale serioase. Medicii l-au diagnosticat cu fractura de mastoida si spun ca a suferit o comotie cerebrala plus alte traumatisme la nivelul capului.

Reactia Mitropoliei Moldovei in cazul preotului acuzat ca a lovit un copil penticostal pentru ca nu si-a facut cruce

Clericii de la Mitropolia Moldovei si Bucovinei au deschis o ancheta in cazul preotului din judetul Botosani care ar fi lovit un copil, in timpul cursurilor, pentru ca a refuzat sa-si faca cruce.

Ce stim despre cazul profesorului de religie acuzat ca ar fi batut un copil la ora, in Botosani

Stim ca unele televiziuni au speculat acuzatiile aduse impotriva unui profesor de religie acuzat ca ar fi batut pana la sange un elev, ba chiar l-ar fi dat cu capul de pereti si i-ar fi produs comotie cerebrala, deoarece acesta ar fi acuzat sa-si faca cruce.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa iesirea de la iCCJ

Laura Codruta Kovesi a fost prezenta, luni, la sediul iCCJ, pentru un nou termen in procesul in care Inspectia Judiciara a contestat decizia Sectiei pentru Procurori a CSM, potrivit careia fosta sefa a DNA nu a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )