Libnet.ro
UNICEF

11:31

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa moartea surorii sale: Va rog pe voi toti sa....

B1 B1,
Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa moartea surorii sale: Va rog pe voi toti sa....

Ilie Nastase a anuntat pe o retea de socializare decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani, cerand tuturor sa inteleaga nevoia de intimitate a familiei sale. Viata este o. continuă pe B1

PRIMA REACTIE a lui Ilie Nastase dupa ce a fost iNCATUSAT si DUS LA POLITIE: M-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si .../ O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o ...

Ilie Nastase a a fost implicat vineri dimineata intr-un scandal urias cu Politia Rutiera din Capitala dupa ce a fost prins intr-o vizibila stare de ebrietate la volan si a refuzat sa se.

Reactia lui Ilie Nastase, dupa incidentul cu politistii: Erau fericiti ca au prins un peste mai mare. Nu actionau asa nici daca eram cel mai mare terorist

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost incatusat si i s-a facut dosar penal, dupa un incident care a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 5. 00, la iesirea din Parcul Herastrau. Acesta a fost oprit de.

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

PRIMA REACTIE a lui Brigitte dupa ce Ilie Nastase a fost incatusat: Om in club, la 72 de ani. Penibil! Daca a fost cu doua domnisoare... (VIDEO)

Ilie Nastase s-a ales cu doua dosare in doar cateva ore. Dupa ce vineri dimineata a fost luat pe sus de politisti, pentru ca a fost prins beat la volan si s-a certat cu agentii, putin mai tarziu a fost din.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen, Georgeta Kormann, a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Prima reactie a lui Tariceanu dupa achitarea in dosarul in care e acuzat de marturie mincinoasa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat, marti, de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul in care este acuzat marturie mincinoasa. Totodata, instanta a.

Georgeta Kornmann, sora lui Ilie Nastase, a murit. Prima reactie a tenismului

Georgeta Kornmann, sora tenismului Ilie Nastase, a incetat din viata vineri, la varsta de 73 de ani. Doamna Kormann se stingea din viata tocmai in ziua in care fratele ei era retinut de politie, dupa ce ar fi.

ILIE NASTASE vs POLITIA ROMANA - VIDEO. Firul evenimentelor din scandalul momentului

Politia a avut o prima reactie la scandalul momentului in care a fost implicat Ilie Nastase. Oamenii legii au anuntat ca fostul jucator de tenis a fost amendat cu 2. 300 de ron total si are doua dosare penale.

Sora fostului tenismen Ilie Nastase a murit

Fostul tenismen Ilie Nastase a anuntat, vineri, pe Facebook, decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )