Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prima reactie a lui Klaus Iohannis privind mitingul PSD

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Klaus Iohannis privind mitingul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat mitingul pe care PSD intentioneaza sa il organizeze sambata ca fiind o abordare caraghioasa si pur populista. Mitingurile sunt o forma de protest si. continuă pe Antena3

Iohannis despre mitingul PSD: O abordare caraghioasa si pur populista / ntr-o societate normala mitingurile sunt facute de opozitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca protestul se asociaza in mod normal intr-o democratie cu opozitia sau cu societatea civila nemultumita de guvernare, iar mitingul pe care il va organiza PSD sambata seara i se pare o abordare caraghioasa si pur populista, scrie news. ro.

Iohannis, despre mitingul PSD: intr-o democratie, un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea. Au toate resursele pentru a repara ce nu merge

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti despre mitingul pe care PSD a anuntat ca il va organiza pe 9 iunie impotriva abuzurilor si pentru respectarea statului de drept. Acesta a declart ca in nicio democratie un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea, PSD avand in acest moment Parlamentul, Guvernul si toate resursele pentru a rezolva orice problema.

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa decizia CCR: Procurorii in niciun caz nu trebuie sa fie controlati politic

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca asteapta motivarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste decizia referitoare la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, subliniind ca procurorii nu trebuie sa fie controlati politic iar.

CCR a respins sesizarile presedintelui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a respins astazi sesizarile presedintelui Klaus Iohannis privind Legea prin care Monitorul Oficial trece in subordinea Camerei Deputatilor si modificarea Legii de organizare a CSM.

Tudorel Toader: Ce spune Klaus Iohannis nu face parte din Biblie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti, in legatura cu declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind decizia CCR ce vizeaza revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca ceea ce spune seful statului n.

Dumitru Buzatu (PSD): Mitingul PSD ar putea avea ca tema tocmai eventualul refuz al sefului statului de a aplica decizia CCR privind revocarea lui Kovesi

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat la RFI ca, in opinia sa, nu exista alta cale decat suspendarea presedintelui Klaus Iohannis daca acesta refuza sa aplice decizia CCR referitoare la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. De asemenea, el a precizat ca tema mitingului PSD ar putea fi legata tocmai de eventuala nerespectare a deciziei CCR de catre Iohannis.

Klaus Iohannis, prima reactie la revocarea lui Kovesi: Vom citi motivarea CCR pana o intelegem. Voi actiona ca procurorii sa fie independenti (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat marti ca nu va lua o decizie privind revocarea Laurei Codruta Kovesi doar dupa ce va primi motivarea Curtii Constitutionale pe care o va citi pana o intelegere. Nu o sa comentez.

O abordare caraghioasa si pur populista

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca protestul se asociaza in mod normal intr-o democratie cu opozitia sau cu societatea civila nemultumita de guvernare, iar mitingul pe care il va organiza PSD sambata seara i se pare o abordare caraghioasa si pur populista.

Ioan Dirtu, deputat PSD, pregatit sa stranga semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca va strange semnaturi pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in cazul in care acesta nu semneaza decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, noteaza Hotnews. ro .

Tudorel Toader, replica fulger pentru Klaus Iohannis: Nu se confunda independenta procurorilor privind dosarele cu desfasurarea activitatii lor sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat o replica fulger pentru presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a anuntat ca va trata decizia CCR in asa fel incat sa se respecte independenta pe care procurorii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )