Libnet.ro
UNICEF

08:47

Prima reactie a lui Liviu Dragnea din inchisoare, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19: Va lupta pentru viata sa!

B1 B1,
Prima reactie a lui Liviu Dragnea din inchisoare, dupa ce a fost confirmat cu COVID-19: Va lupta pentru viata sa!

Liviu Dragnea, infectat cu COVID-19, a transmis un mesaj apropiatilor si simpatizantilor sai, prin intermediul lui Codrin Stefanescu. in sfarsit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul. continuă pe B1

Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare. A ajuns internat in spital

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care a fost transferat de urgenta la spitalul Jilava. Liviu Dragnea, lovitura dura la inchisoare Acesta a fost intrenat de urgenta la spital, fiind deci infectat cu coronavirus. Liviu Dragnea, care se afla in Penitenciarul Bucuresti-Rahova, ar fi .

Curtea de Apel Bucuresti: Liviu Dragnea se poate intoarce la munca, in penitenciar

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, care ispaseste pedeapsa cu inchisoarea la Penitenciarul Rahova, se poate intoarce la munca in inchisoare, dupa ce acest drept ii fusese interzis. Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea, confirmat cu Covid-19. El a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava Avocat: Starea lui este buna

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a fost testat pozitiv cu Covid-19 si a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament. Codrin Stefanescu, despre Liviu Dragnea: Suntem ingrijorati, nu i se da dreptul sa dea un telefon.

Liviu Dragnea, infectat cu noul coronavirus

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament.

Care este starea lui Liviu Dragnea dupa ce a fost diagnosticat cu Covid

Fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, miercuri, starea acestuia fiind necunoscuta. Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19. Care este starea sa Fostul.

Codrin Stefanescu a discutat cu Liviu Dragnea. Ultimele informatii despre starea fostului lider PSD dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu relateaza a fost sunat de fostul lider al partidului,Liviu Dragnea, dupa ce acesta din urma a fost confirmat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2.

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu coronavirus: Fostul lider PSD este internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit G4Media. Fostul lider al PSD ar fi fost diagnosticat cu COVID-19 pe 9 decembrie si este asimptomatic. Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu.

Codrin Stefanescu a vorbit cu Liviu Dragnea: M-a asigurat ca va lupta pentru viata sa Care este starea fostului lider PSD, confirmat cu COVID

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu spune ca l-a sunat Liviu Dragnea - confirmat cu COVID-19 - si l-a rugat sa transmita tuturor ca starea sa de sanatate nu s-a agravat.

Codrin Stefanescu, despre Liviu Dragnea: Suntem ingijorati, nu i se da dreptul sa dea un telefon

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca apropiatii lui Liviu Dragnea sunt ingrijorati pentru ca fostului lider social-democrat nu i se da voie sa dea un telefon familiei.

Liviu Dragnea are coronavirus. A fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )