Libnet.ro
UNICEF

10:15

PRIMA REACTIE a lui Mihai Morar dupa ACUZATIILE Claudiei Cream: O dizeuza stramutata peste ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala Fanii ii cer socoteala!

Devorator Monden Devorator Monden,
PRIMA REACTIE a lui Mihai Morar dupa ACUZATIILE Claudiei Cream: O dizeuza stramutata peste ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala Fanii ii cer socoteala!

Claudia Pavel, cunoscuta drept Cream, a povestit in urma cu o zi, pe un cont de socializare ca Mihai Morar. continuă pe Devorator Monden

Mihai Morar, acuzat de Cream ca a injurat-o si a facut o remarca rasista: O dizeuza stramutata peste Ocean, cu ifose de vedeta hollywoodiana

Cantareata si actrita Claudia Pavel, cunoscuta publicului drept Cream, sustine ca realizatorul TV Mihai Morar a injurat-o si a facut o remarca rasisa la adresa fiului ei, la finalul emisiunii Rai da buni, unde a fost invitata. Pe de alta parte, prezentatorul neaga acuzatiile si spune ca artista este o dizeuza stramutata peste Ocean, cu ifose de mare vedeta hollywoodiana.

SCANDAL FARA PRECEDENT IN SHOWBIZ! Mihai Morar, acuzat de RASIM si AGRESIVITATE de Claudia Cream: Cu fitele astea sa te intorci in America, unde p**a mea te crezi aici? VEZI de la ce a pornit totul!

Cantareata Claudia Pavel/Cream s-a intors in Romania dupa o perioada de aproape un an petrecuta in SUA si alti sase.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a abandonat in China: Am luat o decizie cu mintea, nu cu inima. Cand revine

Simona Halep a castigat partida cu Andrea Petkovici, din optimile turneului de la Beijing, dar a renuntat sa mai continue in turneu.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )