Libnet.ro
UNICEF

19:30

Prima reactie a lui Mihai Traistariu dupa aflarea vestii ca Romania a fost eliminata de la Eurovision

ADPM ADPM,
Prima reactie a lui Mihai Traistariu dupa aflarea vestii ca Romania a fost eliminata de la Eurovision

Prima reactie a lui Mihai Traistariu dupa aflarea vestii ca Romania a fost eliminata de la Eurovision a fost una neasteptata. Artistul a declarat, la Antena 3, ca regreta eliminarea Romania si ii pare rau pentru Ovidiu Anton. Mihai Traistariu este convins ca Romania nu va mai participa niciodata la acest concurs. continuă pe ADPM

Mihai Traistariu, despre descalificarea Romaniei de la Eurovision 2016: Universul lucreaza pentru mine. Ma simt razbunat sincer

Mihai Traistariu a scris pe o retea de socializare parerea lui despre retragerea Romaniei de la EUROVISION din cauza datoriilor.

Prima reactie a PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Codrin Stefanescu: Suntem inmarmuriti, suntem mai mult decat socati de ce se intampla azi in Romania (VIDEO)

Prima reactie a PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. Codrin Stefanescu a declarat ca membrii PSD sunt de-a dreptul .

PRIMA REACTIE a lui Ovidiu Anton, dupa ce a aflat ca nu va mai participa la EUROVISION: Trebuie sa ma declar invins

Desi castigase finala selectiei nationale, piesaMoment of Silence, compusa si interpretata de Ovidiu Anton, nu va mai participa laconcursul muzical.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )