Libnet.ro
UNICEF

00:07

PRIMA REACTIE a lui Ovidiu Anton, dupa ce a aflat ca nu va mai participa la EUROVISION: Trebuie sa ma declar invins

Devorator Monden Devorator Monden,
PRIMA REACTIE a lui Ovidiu Anton, dupa ce a aflat ca nu va mai participa la EUROVISION: Trebuie sa ma declar invins

Desi castigase finala selectiei nationale, piesaMoment of Silence, compusa si interpretata de Ovidiu Anton, nu va mai participa laconcursul muzical. continuă pe Devorator Monden

Decizie radicala a lui Ovidiu Anton, dupa exluderea de la Eurovision: in cazul in care va fi reprimita Romania, eu nu voi mai participa niciodata

Ovidiu Anton, cel care trebuia sa reprezinte Romania la Eurovision se declara extrem de dezamagit de decizia luata si spune ca intentioneaza sa actioneze pe cale legala. Artistul spune ca a ajuns la.

Reactia lui Ovidiu Anton, dupa excluderea Romaniei de la Eurovision 2016

Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2016, Ovidiu Anton, a declarat ca este nedrept ca tara noastra a fost exclusa din competitie, din cauza datoriilor acumulate in ultimii opt ani.

Ovidiu Anton, dupa excluderea de la Eurovision: EBU a demonstrat ca Eurovision este despre bani, nu despre muzica. Mi se aduc prejudicii de imagine

Ovidiu Anton a declarat, vineri, ca prin decizia de excludere, European Broadcasting Union EBU) a demonstrat ca Eurovision este despre bani, si nu despre artisti si muzica, si spune ca se consulta cu specialisti pentru a vedea daca poate lua masuri legale.

Prima reactie a lui Mihai Traistariu dupa aflarea vestii ca Romania a fost eliminata de la Eurovision

Prima reactie a lui Mihai Traistariu dupa aflarea vestii ca Romania a fost eliminata de la Eurovision a fost una neasteptata. Artistul a declarat, la Antena 3, ca regreta eliminarea Romania si ii pare rau pentru Ovidiu Anton. Mihai Traistariu este convins ca Romania nu va mai participa niciodata la acest concurs.

Iuliana Marciuc: Excluderea are un impact emotional puternic asupra lui Ovidiu Anton. Nu se mai poate face ceva

Eurovision 2016. Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2016, a declarat la Telejurnalul TVR ca nu stie daca se mai poate face ceva in situatia de fata. Totodata, a spus ca Ovidiu Anton a resimtit puternic efectele eliminarii Romaniei din competitia muzicala.

Romania nu mai participa la Eurovision! Ovidiu Anton a fost eliminat din concurs

Televiziunea Romana a pierdut lupta cu European Broadcasting Union dupa ultimatumul de a plati datoria de zece milioane de euro. Termenul a expirat aseara, iar astazi a venit anuntul oficial: Romania a fost eliminata din concurs! Guvernul a anuntat ca nu se mai poate face nimic deoarece nu exista un cadru legal de a achita aceasta datorie acumulata in timp.

Ovidiu Anton despre excluderea Romaniei de la Eurovision: Trebuie sa ma declar invins/ E nedrept

Ovidiu Anton, rockerul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania pe scena Eurovision de la Stockholm cu melodia Moment of Silence , se declara invins, dupa deciza EBU de a exclude Romania din concurs din cauza datoriilor. Cantaretul spune printr-un mesaj postat Facebook ca e nedrept, dar ca va ramane acelasi luptator care a castigat prin votul juriului si al publicului.

Mai merge Ovidiu Anton la Eurovision?

Ce se intampla daca TVR nu plateste cei 10 milioane, cat este datoria catre EBU? Va fi exclusa tara noastra de la Eurovision anul acesta? Nu va mai difuza TVR concursul muzical? Premierul incearca sa gaseasca fonduri pentru a acoperi datoria. In caz contrar, iata ce se poate intampla.

Reactia lui Ovidiu Anton la excluderea Romaniei din Eurovision: incerc sa zambesc si sa nu ma ia valul, insa... e nedrept

Ovidiu Anton, cel care ar fi trebuit sa ne reprezinte la Eurovision 2016, a scris pe pagina oficiala de Facebook despre opinia sa cu privire la excluderea Romaniei din competitie. Dragi prieteni, Am.

Ovidiu Anton, despre excluderea Romaniei de la Eurovision: Trebuie sa ma declar invins, e nedrept

Ovidiu Anton, artistul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la concursul muzical Eurovision 206, a transmis, vineri, printr-un mesaj pe Facebook ca excluderea tarii din competitie este nedreapta si ca se declara invins.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )