Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce fratele lui s-a aruncat de la etaj

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce fratele lui s-a aruncat de la etaj

EXCLUSIV! Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce fratele lui s-a aruncat de la etaj! Citeste mai mult. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce fratele lui s-a aruncat de la etaj

Mirel Radoia trait un soc, dupa ce fratele sau, Mihai, s-a aruncat de la etajul patru al blocului in care locuia. Contactat de reporterii Antena Stars, Mirel Radoi a declarat ca nimeni nu l-a anuntat.

in ce stare se afla fratele fotbalistului Mirel Radoi, dupa ce a cazut de la etajul patru

Un barbat de 37 de ani a cazut de la etajul patru al unui bloc de locuinte din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, acesta fiind transportat la spital. Politistii l-au identificat ca fiind fratele.

Prima reactie a lui Cristi Borcea dupa ce a aflat ca se intoarce la inchisoare: Copiii mei, copiii mei

Au aparut si detalii referitoare la prima reactie pe care a avut-o Cristi Borcea, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor plajelor din Mamaia.

Momente grele pentru fostul fotbalist Mirel Radoi. Fratele sau a cazut de la etajul patru al unui bloc

Fratele fotbalistul Mirel Radoi, un barbat in varsta de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, a ajuns, luni, la spital, dupa ce a cazut de la etajul 4 al blocului in care locuieste. Potrivit.

TRAGEDIE! Fratele fotbalistului Mirel Radoi s-a aruncat de la etaj

Tragedie in familia fotbalistului Mirel Radoi. Fratele sau, Mihai Nicusor,s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui imobil din Drobeta Turnu Severin.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova: Mi-au dorit foarte mult sa castig. Am incercat sa ma apar foarte bine

Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele trei partide ale.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2509 seconds )