Libnet.ro
UNICEF

08:32

Prima reactie a lui Raed Arafat dupa aparitia imaginilor nedifuzate pana acum cu interventia de la Colectiv: Voi raspunde la intrebari dupa comemorare si alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a lui Raed Arafat dupa aparitia imaginilor nedifuzate pana acum cu interventia de la Colectiv: Voi raspunde la intrebari dupa comemorare si alegerile prezidentiale

Raed Arafat anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va prezenta un punct de vedere referitor la filmul interventiei din noaptea tragediei de la Colectiv abia dupa comemorarea acestui eveniment, dar si dupa alegerile prezidentiale. Imaginile au fost publicate de Libertatea si nu au fost difuzate pana acum. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, dupa aparitia imaginilor de la Colectiv: Punctul meu de vedere, dupa comemorarea victimelor si prezidentiale

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca isi va prezenta dupa comemorarea victimelor de la Colectiv si dupa alegerile prezidentiale punctul de vedere cu privire la.

Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa ce a aparut filmarea ascunsa de la Colectiv: Domnul Tolontan era in mare agitatie!

Raed Arafat a avut o prima reactie, in dimineata de joi, legata de informatia filmarii secrete, de la Colectiv, realizata de catre un pompier. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a oferit mai multe detalii despre noile dezvaluiri in cazul incendiului din clubul din Capitala, dar si despre modul in care au intervenit salvatorii.

Breaking news! Reactia lui Raed Arafat, dupa inregistrarea aparuta in presa

Raed Arafat a anuntat cand isi va exprima punctul de vedere cu privire la inregistrarea video aparut.

Cristian Tudor Popescu, despre reactia lui Raed Arafat cu privire la difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Fac doar o supozitie. Nu vrea sa ii faca probleme sefei

Cristian Tudor Popescu a criticat dur reactia pe care Raed Arafat a avut-o dupa publicarea imaginilor de la tragedia din Colectiv. Ce are Raed Arafat cu campania electrorala? E secretar de stat si trebuie sa.

Raed Arafat, o noua reactie dupa filmarea de la Colectiv: Nu puteam sa ascund ce nu aveam

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a facut precizari, joi seara, privind declaratiile prim-adjunct al IGSU, Cristian Radu, ale inspectorului sef al ISU, Orlando Schiopu si ale inspectorului sef IGSU, Mihai-Mirel Guta. Arafat a precizat ca informatiile prezentate de catre acestia in cadrul conferintei de joi sunt realiste si corect expuse.

VIDEO Raed Arafat, audiat in premiera, timp de 4 ore, in dosarul Colectiv. La intrare i s-a strigat Criminalule, o sa raspunzi in fata justitiei!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost audiat pentru prima data, marti, timp de 4 ore, la Parchetul General in dosarul privind interventia medicala din seara incendiului din clubul Colectiv. Raed Arafat a refuzat sa faca declaratii la intrarea in sediul Parchetului, insa din multime i s-a strigat Criminalule! Criminal dement ce esti! O sa raspunzi in fata justitiei!.

Care este adevarata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o sotie in Romania

Raed Arafat a ajuns din nou in vizorul presei, dupa ce filmarile extrem de controversate de la Colectiv au ajuns pe micile ecrane. Ce secret ascunde medicul roman de origine palestiniana? Cum arata familia sa si care este motivul pentru care nu are o sotie in Romania? Familia lui Raed Arafat Raed Arafat a venit .

Noi imagini de la tragedia din COLECTIV |Raed Arafat: imi voi exprima punctul de vedere dupa comemorare si dupa campania pentru alegerea presedintelui

Raed Arafat a anuntat ca isi va exprima punctul de vedere referitorla cele dezvaluite joi de Libertatea, in cazul Colectiv, abia dupa comemorare si dupa ce vor trece alegerile.

Raed Arafat, la Parchetul General. Seful DSU, audiat in dosarul Colectiv. Ce i-au facut rudele victimelor cand l-au vazut

Raed Arafat a fost audiat azi, 22 octombrie, la Parchetul General, in dosarul Colectiv. Din pacate pentru seful DSU, familiile victimelor nu l-au intampinat bine deloc. Asteptat de prea multe persoane, Raed Arafat a preferat sa nu faca declaratii. Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta a ajuns azi la .

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in cazul Colectiv: Seful DSU, intampinat cu furie de reprezentantii victimelor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), s-a prezentat, marti, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in legatura cu tragedia din clubul Colectiv, din octombrie 2015. Arafat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )