Libnet.ro
UNICEF

16:01

Care este adevarata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o sotie in Romania

Playtech Playtech,
Care este adevarata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o sotie in Romania

Raed Arafat a ajuns din nou in vizorul presei, dupa ce filmarile extrem de controversate de la Colectiv au ajuns pe micile ecrane. Ce secret ascunde medicul roman de origine palestiniana? Cum arata familia sa si care este motivul pentru care nu are o sotie in Romania? Familia lui Raed Arafat Raed Arafat a venit . continuă pe Playtech

Care este adevarata relatie dintre Ion Tiriac si Simona Halep. E total diferita fata de ce se vede in public

Un nou schimb acid de replici ii aduce pe Ion Tiriac si Simona Halep in prim-plan Afaceristul l-a luat peste picior pe Cristian Tudor Popescu, dupa ce jurnalistul a spus un adevar despre relatia dintre acesta si campioana noastra. Care este, de fapt, legatura dintre sportiva si afacerist? Care este relatia dintre Ion Tiriac si .

Digi24: CTP: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Banicioiu este arestabil pe loc

Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 ca este imposibil ca Raed Arafat sa nu fi vazut imaginile de la interventia din Colectiv difuzate azi. Are un tupeu fenomenal, a comentat gazetarul.

Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Banicioiu e arestabil pe loc

Cristian Tudor Popescu a declaratca este imposibil ca Raed Arafat sa nu fi vazut imaginile de la interventia din Colectiv difuzate astazi, scrie Digi24. Este imposibil sa nu fi vazut aceste imagini.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta este asteptat astazi in fata procurorilor de la Parchetul General. La patru ani de la tragedia din Colectiv in care 64 de tineri si-au pierdut viata, inca se mai fac audieri.

Raed Arafat: Lipsa semnalului in foarte multe zone reprezinta o mare dificultate Daca nu avem acoperire este posibil ca unele persoane sa nu poata apela 112

EXCLUSIV ONLINE Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a atras atentia marti in cadrul Conferintei internationale anuale ANCOM ca lipsa semnalului la telefonia mobila reprezinta inca o problema.

Raed Arafat, la Parchetul General. Seful DSU, audiat in dosarul Colectiv. Ce i-au facut rudele victimelor cand l-au vazut

Raed Arafat a fost audiat azi, 22 octombrie, la Parchetul General, in dosarul Colectiv. Din pacate pentru seful DSU, familiile victimelor nu l-au intampinat bine deloc. Asteptat de prea multe persoane, Raed Arafat a preferat sa nu faca declaratii. Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta a ajuns azi la .

Cristian Tudor Popescu, despre reactia lui Raed Arafat cu privire la difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Fac doar o supozitie. Nu vrea sa ii faca probleme sefei

Cristian Tudor Popescu a criticat dur reactia pe care Raed Arafat a avut-o dupa publicarea imaginilor de la tragedia din Colectiv. Ce are Raed Arafat cu campania electrorala? E secretar de stat si trebuie sa.

Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa ce a aparut filmarea ascunsa de la Colectiv: Domnul Tolontan era in mare agitatie!

Raed Arafat a avut o prima reactie, in dimineata de joi, legata de informatia filmarii secrete, de la Colectiv, realizata de catre un pompier. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a oferit mai multe detalii despre noile dezvaluiri in cazul incendiului din clubul din Capitala, dar si despre modul in care au intervenit salvatorii.

VIDEO Raed Arafat, audiat in premiera, timp de 4 ore, in dosarul Colectiv. La intrare i s-a strigat Criminalule, o sa raspunzi in fata justitiei!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost audiat pentru prima data, marti, timp de 4 ore, la Parchetul General in dosarul privind interventia medicala din seara incendiului din clubul Colectiv. Raed Arafat a refuzat sa faca declaratii la intrarea in sediul Parchetului, insa din multime i s-a strigat Criminalule! Criminal dement ce esti! O sa raspunzi in fata justitiei!.

Raed Arafat - audiat de procurori in dosarul and Colectiv and

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar disjuns din Colectiv, in legatura cu interventia autoritatilor si acordarea ingrijirilor medicale la locul incendiului, dar si modul in care a fost efectuat transferul ranitilor la spitale din strainatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )