Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prima reactie a ministrului Sanatatii dupa ce a fost audiat la DIICOT

Antena3 Antena3,
Prima reactie a ministrului Sanatatii dupa ce a fost audiat la DIICOT

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in calitate de martor, joi seara, la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Iata reactia sa dupa. continuă pe Antena3

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost audiat joi noapte la DIICOT in dosarul Lucan

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost audiat de procuroriin noaptea de joi spre vineri. Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au fost citati.

Bodog, dupa ce a fost audiat in dosarul medicului Mihai Lucan: Am fost citat ca martor. Voi sprijini, in masura competentelor de care dispun, aflarea adevarului in acest caz

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a scris, vineri, peFacebook, dupa ce joi a fost audiat de catre DIICOT, in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a dat declaratii in calitate de martor si ca a raspuns favorabil demersurilor justitiei, continuand sa faca acelasi lucru de cate ori este solicitat. Acesta a subliniat ca va spirijini, in masura competentelor, aflarea adevarului.

Florian Bodog, prima reactie dupa audierea la DIICOT: Ce spune ministrul Sanatatii despre legatura sa cu cazul Lucan

Ministrul Sanatatii are o prima reactie dupa audierea de la DIICOT. Florian Bodog sustine ca a dat declaratii complete in calitate de martor, dar nu a oferit prea multe detalii despre ce le-a spus.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiat in MIEZ DE NOAPTE la DIICOT in dosarul Lucan

Audieri in miez de noapte! Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in noaptea de joi spre vineri la sediul DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan. Bodog si Emil Boc fusesera citati.

Prima reactie a lui Emil Boc dupa ce a fost denuntat la DIICOT pentru ca ar fi primit tratament preferential de la medicul Mihai Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, a negat vehement acuzatiile aduse intr-o plangere depusa la DIICOT de catre deputatul USR Emanuel Ungureanu, afirmand ca nu a beneficiat de tratament preferential din.

Prima reactie a ambasadoarei Olandei dupa controversata cina cu penalul Nelu Iordache

In contextul controversei care s-a creat in presa centrala dupa ce ambasadoarea Olandei a fost suprinsa in noaptea dintre ani in compania penalului Nelu Iordache FOTO+DETALII AICI), misiunea.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa victoria cu Irina Begu

Simona Halepeste prima finalista de la Shenzhen, dupa victoria cu 6-1, 6-4 in fata Irinei Begu. Numarul 1 mondial se gandeste acum la adversara pe care o va intalni in ultimul.

Organizatii din domeniul medicinei de familie cer demiterea ministrului Sanatatii si a presedintelui CNAS

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF) si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie FNPMF) cer demiterea ministrului Sanatatii si a presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, in contextul in care CNAS a anuntat ca.

A doua zi in care medicii de familie nu dau trimiteri si retete compensate. Acestia cer demiterea Ministrului Sanatatii si pe cea a sefului CNAS

Nici vineri medicii de familie care nu au semnat prelungirea contractelor cu casele de asigurari de sanatate nu vor acorda servicii gratuite, retete compensate si trimiteri pacientilor din lista. Medicii de familie cer demiterea sefului Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si pe cea a Ministrului Sanatatii.

FACIAS cere demisia Ministrului Sanatatii

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a transmis astazi o scrisoare catre Primul Ministru, Mihai Tudose prin care ii solicita demisia Ministrului Sanatatii, Florian Bodog, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3195 seconds )