Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prima reactie a Mishei, dupa ce Connect-R a anuntat despartirea

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Mishei, dupa ce Connect-R a anuntat despartirea

Connect-R si Misha s-au despartit, iar vestea a venit in urma cu putin timp. Connect-R a avut un mesaj pentru fanii sai in care a anuntat ca s-a despartit de Misha de doi ani, dar au ramas in relatii. continuă pe Antena3

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Seful Jandarmeriei, prima reactie dupa miting: Dragi romani, toti cei care au gresit vor plati!

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Sebastian Cucos, a sustinut marti o conferinta de presa. Mesajul sau a venit la finalul unei zile in care presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu-l va aviza la.

Prima reactie a MAE dupa prabusirea unui pod din Italia

Consulatul General al Romaniei la Torino spune ca nu a fost notificat in legatura cu existenta unor cetateni romani printre victimele prabusirii unui pod la Genova si nici nu a primit solicitari de.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a.

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

Prima reactie a PSD, dupa violentele de vineri

PSD Teleorman l-a criticat sambata pe presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta a renuntat in aceste momente la rolul de mediator. Organizatia PSD Teleorman este in total dezacord cu.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa protestele violente din Piata Victoriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima aparitie dupa violentele de vineri noapte din Piata Victoriei. Seful statului a participat alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de duminica de la Biserica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )