Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prima reactie a premierului dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a premierului dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Cu siguranta mai sunt cai de atac

Guvernul nu este dispus sa dubleze alocatiile, asa cum a decis joi Curtea Constitutionala, premierul Ludovic Orban afirmand ca acestea vor fi majorate etapizat, pana in iulie 2022. intrebat daca mai sunt cai de atac, dupa hotararea CCR, Orban a raspuns: Cu siguranta. Am mai trait acest episod. continuă pe Hotnews

Orban, dupa decizia CCR: Dublarea alocatiilor pentru copii e o prioritate a PNL, dar trebuie sa poata fi suportata VIDEO

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, joi, sesizarea Guvernului si a decis ca alocatiile copiilor trebuie dublate, si nu crescute etapizat.

CTP, reactie furioasa dupa meciul Simonei Halep cu Pliskova: De ce a mai intrat pe teren?

Simona Halep a castigat turneul de la Roma, dupa ce a invins-o in finala pe Karolina Pliskova. Jucatoarea din Cehia a avut probleme medicale si a abandonat la scorul 6-0, 2-1. Este al treilea titlu consecutiv pentru Halep, dupa cele de la Dubai si Praga. Dar primul de la Roma, acolo unde pierduse precedentele doua .

Cursul euro a trecut pe piata interbancara de 4,86 lei, imediat dupa decizia populista a PSD

La scurt timp dupa decizia PSD de a majora pensiile cu 40%, crestere inacceptabila dupa orice logica economica, cotatiile pentru leul romanesc au depasit 4,86 de lei. Are loc fenomenul denumit fuga de leu, devenit dintr-o data o moneda riscanta, de care e bine sa te descotorosesti. in jurul orei 18,30 cursul afisat de Bloomberg era de 4,8610 lei pentru un euro.

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Roma: Sa ne vedem in finala de la Roland Garros

Dupa 6-0, 2-1 in finala programata luni, cu un numar limitat de spectatori in tribune, Simona Halep a cucerit titlul de la Roma, al 22-lea turneu din cariera.

Marcel Ciolacu, reactie dura dupa conferinta lui Iohannis: Ati schimbat haina de presedinte cu uniforma electorala de agent-sef al PNL

Marcel Ciolacu a reactionat dur dupa cele mai nou atacuri lansate de Klaus Iohannis la adresa PSD, in cadrul conferintei de presa organizate miercuri la Palatul Cotroceni. Liderul social-democratilor afirma ca presedintele s-a transformat intr-un agent electoral al PNL.

VIDEO Doi politisti au fost impuscati in protestele izbucnite dupa decizia juriului de a pune sub acuzare un singur politist pentru uciderea Breonnei Taylor

Doi ofiteri de politie au fost impuscati, miercuri seara, in timpul protestelor izbucnite in Louisville dupa ce un juriu a decis sa nu il puna sub acuzare pe politistul care a impuscat-o mortal pe Breonna Taylor, ci doar pe un agent, pentru comportament imprudent. Un suspect a fost retinut, informeaza NBC.

Doua asociatii de magistrati cer reforme rapide in justitie, dupa concluziile CJUE privind Sectia speciala

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie transmit miercuri, intr-un comunicat, ca solicita inca o data reforme rapide in justitie, pentru alinierea legislatiei nationale cerintelor minimale ale dreptului Uniunii Europene privind statul de drept.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )