Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Roma: Sa ne vedem in finala de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Roma: Sa ne vedem in finala de la Roland Garros

Dupa 6-0, 2-1 in finala programata luni, cu un numar limitat de spectatori in tribune, Simona Halep a cucerit titlul de la Roma, al 22-lea turneu din cariera. continuă pe Online Sport

Simona Halep a facut gluma zilei la Roma. Toti jurnalistii au izbucnit in ras

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5. Rezultat obtinut dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, scor 6-3, 4-6, 6-4. O prestatie excelenta, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial a fost numai zambete la conferinta de presa de dupa meci. A avut cuvinte de lauda la .

Simona Halep, primele cuvinte dupa ce a devenit campioana la Roma - Ce provocare interesanta i-a lansat Karolinei Pliskova

Zambitoare si cu trofeul in maini, Simona Halep a vorbit despre importanta titlului de la Roma, competitie unde a trecut prin tristetea a doua finale pierdute. De asemenea, Simona a lansat o provocare interesanta pentru Karolina Pliskova.

Simona Halep a castigat turneul de la Roma! Karolina Pliskova a abandonat

Simona Halep, numarul doi in clasamentul feminin al tenisului, a castigat, luni, turneul de la Roma.

Asa am trait Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep a jucat, duminica, in semifinala turneului de la Roma.

VIDEO Ce a facut Simona Halep imediat dupa ce Yulia Putintseva a abandonat: Rar vezi asa ceva

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Yuliei Putintseva in momentul in care conducea clar ostilitatile: 6-2, 2-0.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in sferturi (7-5, 6-4 vs Dayana Yastremska) - Victoria experientei

Dupa un inceput de meci ezitant a fost condusa cu 3-0), Simona Halep a reusit sa preia controlul partidei, a avut chiar si o serie de sase game-uri castigate la rand si a invins-o pe Dayana Yastremska, dupa o ora si 27 de minute de joc, scor 7-5, 6-4. Diferenta a fost facuta de experienta Simonei si de inconstanta jucatoarei din Ucraina, in varsta de 20 de ani, care a facut foarte multe erori nefortate. Pentru Simona urmeaza un duel cu Yulia Putintseva, in sferturile competitiei de la Roma.

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roma: Adversara sa a abandonat dupa 48 de minute de joc

Simona Halep, numarul 2 WTA s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului de la Roma dupa ce adversara sa Iulia Putinteva, din Kazahstan, locul 30 in ierarhia mondiala, a abandonat partida la scorul de 6-2,.

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

Faza care nu s-a vazut la TV in finala castigata de Simona Halep. Toata lumea a izbucnit in ras in tribune, dupa gestul romancei. Video

Simona Halep este noua campioana de la Roma, dupa o finala incheiata foarte repede in fata Karolinei Pliskova. Doar 33 de minute a stat pe teren jucatoarea din Cehia, iar apoi s-a retras din cauza unei accidentari. Scorul era 6-0, 2-1 pentru Halep. in putinul timp petrecut pe teren, romanca a avut timp sa ii .

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, fara sa joace tot meciul. Cum a fost posibil

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma. Putintseva s-a retras in setul 2 al confruntarii din optimi, la scorul de 6-2 2-0 pentru Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )