Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prima reactie a procurorului general, dupa ce instanta i-a respins cererea de revizuire a adoptiei Sorinei: Am mizat pe o decizie favorabila Legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a procurorului general, dupa ce instanta i-a respins cererea de revizuire a adoptiei Sorinei: Am mizat pe o decizie favorabila Legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator

Procurorul general, Bogdan Licu, a avut vineri prima reactie dupa ce Curtea de Apel Craiova i-a respins solicitarea de revizuire a adoptiei Sorinei de catre cuplul de romani din tara. El a spus ca atunci cand a facut acest demers a mizat pe o decizie favorabila si ca legea l-a obligat sa nu fie spectator in acest caz. continuă pe Hotnews

Prima reactie din PSD, dupa iesirea lui Klaus Iohannis: intre a respecta deciziile CCR si ceea ce spune un organism care nu are o forta a Parlamentului European, obligatorii sunt deciziile Curtii!

Klaus Iohannie este atacat si din tabara PSD, dupa iesirea de astazi. Presedintele trebuie sa se gandeasca in primul rand la respectarea deciziilor CCR si nu la raportul GRECO, spune deputatul Eugen.

Prima reactie a organizatorilor Neversea dupa ce o manea a rasunat la festival: Vorbim de un personaj excentric care socheaza prin ceea ce face VIDEO

Organizatorii Neveversea au oferit prima reactie dupa cel mai controversat moment al festivalului de la Marea Neagra: maneaua lui Adrian Minune mixata de DJ-ul suedez Salvatore Ganacci.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Prima reactie a iubitului Elenei Udrea, dupa ce aceasta s-a intors in tara. Ramane Alina Bica nasa fetitei?

Iubitul Elenei Udrea a oferit astazi, 9 iulie, detalii despre prima noapte petrecuta de fostul ministru in Romania. Ce a marturisit Adrian Alexandrov? Adrian Alexandrov, reactie dupa venirea in tara a Elenei Udrea Vestea ca Elena Udrea a ajuns din nou in Romania a facut inconjurul tarii. Adrian Alexandrov a oferit marti, 9 iulie, o .

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

Cazul Sorina. Judecatoria Slatina va analiza luni solicitarea procurorului general privind interzicerea parasirii tarii

Judecatoria Slatina a fixat termen pentru luni, 15 iulie, in cauza privind solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei.

Parlamentul a initiat procedura de demitere a procurorului general

Parlamentul a constatat marti, 9 iulie, neintrunirea conditiilor de numire in functie si recomanda presedintelui Igor Dodon sa emita decretul de incetare de drept a raporturilor de serviciu ale procurorului general Eduard Harunjen. Decizia a fost luata cu votul a 56 de deputati, in lipsa parlamentarilor fractiunii Partidului Democrat, care au parasit sedinta plenului in timpul luarilor de cuvant, transmite IPN.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea, in premiera, in finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. E unul.

Prima reactie a Serenei Williams dupa calificarea in finala de la Wimbledon. Ce a putut spune despre Simona Halep

Adversara Simonei Halep din finala turneului de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit dupa meciul din semifinale despre partida care va desemna castigatorea de anul acesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )