Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prima reactie a iubitului Elenei Udrea, dupa ce aceasta s-a intors in tara. Ramane Alina Bica nasa fetitei?

Playtech Playtech,
Prima reactie a iubitului Elenei Udrea, dupa ce aceasta s-a intors in tara. Ramane Alina Bica nasa fetitei?

Iubitul Elenei Udrea a oferit astazi, 9 iulie, detalii despre prima noapte petrecuta de fostul ministru in Romania. Ce a marturisit Adrian Alexandrov? Adrian Alexandrov, reactie dupa venirea in tara a Elenei Udrea Vestea ca Elena Udrea a ajuns din nou in Romania a facut inconjurul tarii. Adrian Alexandrov a oferit marti, 9 iulie, o . continuă pe Playtech

Imagini de senzatie. Prima miscare a Elenei Udrea in Romania

Antena 3 a obtinut imagini exclusive din casa unde se presupune ca se aflala aceastaoraElena Udrea. in imagini se vede o femeie care tine in brateun copil. Elena Udrea a ajuns in.

Primele imagini cu fiica Elenei Udrea, dupa venirea in Romania: Adrian Alexandrov a prezentat-o pe micuta la fel ca familia regala(FOTO)

Elena Udrea si fiica sa s-au intors in Romania. Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a fost filmat luni in timp ce isi plimba fiica pe terasa casei sale din Corbeanca. Logodnicul Elenei Udrea a.

Prima reactie a organizatorilor Neversea dupa ce o manea a rasunat la festival: Vorbim de un personaj excentric care socheaza prin ceea ce face VIDEO

Organizatorii Neveversea au oferit prima reactie dupa cel mai controversat moment al festivalului de la Marea Neagra: maneaua lui Adrian Minune mixata de DJ-ul suedez Salvatore Ganacci.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale: Am energie, ma simt proaspata

Simona Halep a ajuns pentru a doua oara in cariera intre cele mai bune patru jucatoare de la Wimbledon si spune ca se simte excelent pe iarba londoneza.

Elena Udrea, prima reactie dupa venirea in Romania: M-am intors in tara. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica

Elena Udrea a venit cu o prima reactie dupa ce s-a intors in Romania. Fostul ministru al Turismului sustine ca a venit acasa si a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica. Da, m-am.

Ce va face Elena Udrea dupa revenirea in Romania

Iubitul Elenei Udrea, Alexandru Alexandrov, a oferit primele declaratii dupa revenirea in tara a fostului ministru, in fata casei din Corbeanca. Elena este bine, se odihneste. Prima noaptea acasa a.

Avocatul Elenei Udrea, declaratii incredibile: Confirm, e in tara. Va vorbi dupa o zi sau doua

Avocatul Elenei Udrea a confirmat pentru Antena 3 ca Elena Udrea se afla in Romania. Veronel Radulescu sustine ca fostul ministru al Turismului va da declaratii probail dupa o zi sau doua. Pot sa.

Rasturnare de situatie in cazul Elenei Udrea. Adrian Alexadrov: E in tara. Se odihneste. Surse: Udrea n-a intrat prin Otopeni

Viitorul sot al Elenei Udrea a facut primele declaratii cu privire la venirea Elenei Udrea in Romania. Adrian Alexandrov sustine ca fostul ministru al Turismului se afla in tara si se odihneste. Este.

Logodnicul Elenei Udrea: Este in tara, se odihneste. A avut un drum lung

Logodnicul Elenei Udrea a declarat ca fosta ministra a Turismului se afla in tara si se odihneste, scrie Antena 3.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )