Libnet.ro
UNICEF

23:45

Prima reactie a procurorului general privind dosarul deschis de Sectia speciala pe numele Laurei Kovesi

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie a procurorului general privind dosarul deschis de Sectia speciala pe numele Laurei Kovesi

Sectia pentru anchetarea magistratilor din Parchetul General va da maine mai multe informatii despre dosarul vizand-o pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, iar alti magistrati trebuie sa se abtina de la comentarii pe aceasta tema, conform legii, a declarat, pentru HotNews. ro, procurorul general Augustin Lazar. continuă pe Hotnews

Adina Florea, prima reactie legata de anchetarea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul-sef al DNA, Adina Florea, a avut prima reactie despre acest caz. La iesirea de la Parchetul General, .

IOHANNIS: Solicit Sectiei clarificarea situatiei privind dosarul pe numele lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis solicita Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie clarificarea rapida a situatiei in ceea ce priveste dosarul deschis pe numele fostului procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi.

IN CADRUL SPITALULUI ONCOFORT PITESTI: Gral Medical a deschis sectia de imagistica medicala

Gral Medical a deschis sectia de imagistica medicala din cadrului Spitalului OncoFort Pitesti, cea mai noua investitie a companiei inceputa la inceputul anului 2018.

PSD, prima reactie dupa ce Vasilescu a renuntat la postul e ministru: A reusit...! Multumim, Olguta!

PSD are o prima reactie dupa ce Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti seara ca, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, a decis sa renunte la functia de ministru al Dezvoltarii. PSD ii aduce un elogiu.

Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce fratele lui s-a aruncat de la etaj

EXCLUSIV! Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce fratele lui s-a aruncat de la etaj! Citeste mai mult.

Sectia de investigare a magistratilor, comunicat de ultima ora privind dosarul lui Kovesi

Sectia de investigare a magistratilor a dat publicitatii joi un comunicat de presa ca reactie la afirmatiile din spatiul public in legatura cu deschiderea dosarului pe numele fostei sefe a DNA. Cu.

Prima reactie dupa ce instanta a anulat definitiv hotarrile de nfiintare a companiilor municipale: Gabriela Firea cere consilierilor sa reaprobe nfiintarea cu doua treimi

Primarul Gabriela Firea cere consilierilor generali sa reaprobe infiintarea companiilor municipale, printr-un vot de doua treimi, se arata intr-un comunicat de presa emis de municipalitate. Primarul general nu renunta la idee si vrea sa presteze in continuare serviciile publice prin intermediul companiilor proprii. Reactia vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat definitiv hotararile de infiintare a celor 22 de companii municipale, pe motiv ca acestea au fost aprobate cu majoritate simpla, nu cu doua treimi, asa cum cere legea. Procesul a fost intentat de USR care are pe rol si un litigiu privind desfiintarea acestora.

Dosarul Kovesi - Sectia de anchetare a magistratilor: Acreditarea ideii ca suntem o maciuca n minile puterii politice', o ofensiva fara precedent

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie atrage atentia asupra pericolului creat de atacurile grave si total nefondate la adresa institutiei, dupa anuntul citarii Laurei Kovesi la audieri. Conducerea controversatei sectii sustine ca acreditarea ideii ca procurorii acestei structuri actioneaza ca pluton de executie si ca aceasta sectie se dovedeste o maciuca in mainile puterii politice', reprezinta o ofensiva fara precedent si o presiune extrem de periculoasa asupra magistratilor implicati in derularea procedurilor judiciare in curs.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )