Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prima reactie a PSD, dupa sedinta CSAT: Iohannis se cere suspendat

Antena3 Antena3,
Prima reactie a PSD, dupa sedinta CSAT: Iohannis se cere suspendat

Ultima confruntare Dancila-Iohannis din acest an a dus intr-o noua faza scandalul politic dintre Presedintele tarii si Guvern. Klaus Iohannis este acuzat de seful Guvernului ca semneaza decrete care. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am respins propunerea PSD pentru sefia Armatei. E o noua dovada de incompetenta!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa sedinta CSAT. Propunerea pentru sefia Armatei, respinsa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

Presedintele Iohannis, avertisment dupa sedinta CSAT: intarzierea publicarii in Monitorul Oficial a decretului are grave consecinte

Administratia Prezidentiala anunta ca decretul de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al Armatei a fost trimis Monitorului Oficial, mentionand caintarzirea publicarii.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an. Sedinta a fost convocata ca urmare a modificarilor care au loc la nivelul.

Ultima sedinta CSAT din acest an: Viorica Dancila, din nou fata-n fata cu presedintele Klaus Iohannis. Care sunt MIZELE discutiilor (VIDEO)

La final de an, Viorica Dancila se va afla din nou fata-n fata cu presedintele Klaus Iohannis. O noua sedinta CSAT va avea loc vineri la ora 12. Dancila asteapta un raspuns din partea lui Iohannis.

Ultima sedinta CSAT din acest an: pe ordinea de zi, decizii privind sefii Armatei / Ministrul Apararii a anuntat nu va prelungi mandatul actualului sef al Statului Major

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pentru vineri, de la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, cu scopul de a analiza solicitarile ministrului Apararii referitoare la ocuparea unor posturi in conducerea Armatei Romaniei, a informat Administratia Prezidentiala.

Lia Olguta Vasilescu, prima reactie dupa operatie: Sunt bine acum, sunt apta de munca

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie dupa interventia chirurgicala la care a fost supusa in minivacanta de Craciun. Este vorba de o interventie cu laser, care a fost programata acum in urma.

Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Decretul prin care prelungeste mandatul sefului Armatei nu este legal

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, urmeaza sa aiba o prima reactie dupa sedinta CSAT si declaratiile presedintelui Iohannis. in scurt timp va incepe si sedinta de Guvern, ultima din acest.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT: Sedinta CSAT pentru ocuparea unor posturi in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru astazi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

Sedinta CSAT. Presedintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul actualului sef de Stat Major, Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a respins in cadrul sedintei CSAT propunerile ministrului apararii, Gabriel Les, la sefia Statului General Major al Armatei si ca a prelungit mandatul generalului Nicolae Ciuca. Potrivit Digi 24 , Dumitru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )