Libnet.ro
UNICEF

00:06

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a devenit numarul 1 mondial: Este uimitor...

România Liberă România Liberă,
Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a devenit numarul 1 mondial: Este uimitor...

Simona Halep va urca incepand de luni, pentru prima data in cariera, pe locul 1 WTA, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open. continuă pe România Liberă

VIDEO Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a devenit numarul 1 mondial: Este uimitor...

Simona Halep va urca incepand de luni, pentru prima data in cariera, pe locul 1 WTA, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open.

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a devenit numarul 1 mondial

Va multumesc pentru sprijinul din aceasta saptamana. Multumesc China, am facut meciuri senzationale aici. Am trecut de Maria Sarapova, multumesc, e minunat. Multumesc familiei, multumesc.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa ce a devenit noul lider din tenisul feminin mondial. Ce le-a cerut romanca spectatorilor de la Beijing

Simona Halep a triumfat la Beijing, unde a invins-o pe Jelena Ostapenko, si a devenit noul lider din clasamentul mondial.

Cristian Tudor Popescu, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a devenit numarul 1 mondial

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria superba a Simonei Halep in fata Jelenei Ostapenko si clipa in care a devenit numarul 1 mondial. Extraordinari chinezii,.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa ce a ajuns in semifinale Beijing. Am schimbat tactica si a functionat

Simona Halep sustine ca a facut un meci mult mai bun cu Daria Kasatkina decat cel de saptamana trecuta, de la Wuhan, datorita faptului ca a schimbat tactica. Cred ca am jucat mult mai bine.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a surclasat-o pe Maria Sarapova. Ce a simtit in timpul partidei cu rusoaica

Simona Halep a obtinut prima victorie in fata Mariei Sarapova, scor 6-2, 6-2, depasind un complex pe care il avea in fata rusoaicei.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a ajuns in semifinale la Beijing: Am simtit asta cand am intrat pe teren!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in semifinalele turneului de la Beijing, dupa ce a trecut clar de Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1.

Mesajul lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a devenit numarul 1 mondial

Darren Cahill nu a ratat ocazia de a o felicita pe Simona Halep pentru performanta de exceptie obtinuta la Beijing, unde romanca si-a asigurat locul 1 WTA dupa victoria cu 6-2, 6-4 din semifinala cu Jelena Os.

Ilie Nastase, dupa ce Halep a devenit numarul 1 mondial: Problema e ca de acum toate vor s-o bata pe ea

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata, ca Simona Halep a reusit sa devina liderul WTA dupa ce si-a imbunatatit serviciul si a fost mai agresiva, el subliinind ca de acum toate celelalte jucatoare vor dori s-o invinga pe sportiva din Constanta.

Ilie Nastase, dupa ce Halep a devenit numarul 1 mondial: Problema e ca de acum toate vor s-o bata pe ea

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata, ca Simona Halep a reusit sa devina liderul WTA dupa ce si-a imbunatatit serviciul si a fost mai agresiva, el subliinind ca de acum toate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )