Libnet.ro
UNICEF

23:45

Prima reactie a Simonei Halep dupa infrangerea cu Mertens: Am avut o saptamana obositoare, dar sunt multumita

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Simonei Halep dupa infrangerea cu Mertens: Am avut o saptamana obositoare, dar sunt multumita

Simona Halep a pierdut finala WTA de la Doha in fata belgiencei Elisei Mertens, 21 WTA, dupa o finala pe care a controlat-o autoritar in prima jumatate. continuă pe Adevărul

Prima reactiei a Simonei Halep dupa infrangerea cu Mertens: Am avut o saptamana obositoare, dar sunt multumita

Simona Halep a pierdut finala WTA de la Doha in fata belgiencei Elisei Mertens, 21 WTA, dupa o finala pe care a controlat-o autoritar in prima jumatate.

Prima reactie a Simonei dupa meciul cu Svitolina: Am castigat cu sufletul si mintea. Mi-am promis ca nu mai renunt niciodata impotriva ei

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, va juca a 34 finala a carierei, la Qatar Open, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA si cap de serie numarul 4.

VIDEO Halep, magnifica: Cum a inchis un meci dominat autoritar. Atmosfera romaneasca in tribune la Doha si prima reactie a Simonei

Simona Halep 3 WTA) a trecut, fara probleme, in sferturile Qatar Total Open si victoria obtinuta, miercuri, a ridicat-o pe locul 2 in lume, peste Petra Kvitova.

Adina Florea, prima reactie legata de anchetarea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul-sef al DNA, Adina Florea, a avut prima reactie despre acest caz. La iesirea de la Parchetul General, .

PSD, prima reactie dupa ce Vasilescu a renuntat la postul e ministru: A reusit...! Multumim, Olguta!

PSD are o prima reactie dupa ce Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti seara ca, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, a decis sa renunte la functia de ministru al Dezvoltarii. PSD ii aduce un elogiu.

WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finala (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 n confruntarile directe

Elise Mertens 21 WTA) si Simona Halep se vor intalni in finala competitiei de la Doha, dupa ce belgianca a invins-o pe Angelique Kerber 6 WTA, cap de serie numarul 3), scor 6-4, 2-6, 6-1. Simona conduce cu 2-0 in confruntarile directe, impunandu-se de fiecare data pe zgura, anul trecut, la Madrid turul secund: 6-0, 6-3) si Roland Garros turul al patrulea: 6-2, 6-1).

FOTO Cine este Elise Mertens, adversara Simonei Halep din finala de la Doha. Tatal ei are o meserie extrem de rar intalnita

Simona Halep va juca in ultimul act al turneului de la Doha impotriva belgiencei Elise Mertens si poate castiga primul trofeu din 2019.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Doha: Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi

Simona Halep a fost invinsa in finala de la Doha, desi a avut 6-3, 2-0 in partida cu Elise Mertens. La ceremonia de premiere, numarul 3 WTA a declarat ca a avut o saptamana extenuanta si si-a dorit sa plece acasa cu trofeul, insa nu a avut resursele necesare pentru a se impune. Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi, a spus Halep.

Posibila adversara a Simonei Halep la Dubai

Simona Halep va evolua saptamana viitoare la Dubai, turneu de categorie Premier 5, dupa ce va fi disputat finala de la Doha, competitie de categorie Premier.

DigiSport: Jurnalistii L'Equipe se nclina n fata Simonei Halep! La ce s-au gndit cnd au vazut revenirea din decisivul cu Svitolina

Ziaristii de la L'Equipe sunt impresionati de taria de caracter aratata inca o data de Simona Halep. Marea noastra campioana a revenit formidabil, dupa ce a fost condusa cu 4-1 in decisiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )