Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a aflat ca Darren nu ii va mai fi antrenor

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce s-a aflat ca Darren nu ii va mai fi antrenor

Simona Halep i-a multumit antrenorului Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, dupa ce acesta a anuntat ca renunta la pregatirea sportivei romane din motive personale. iti multumesc atat de mult. continuă pe Antena3

S-a AFLAT! Cine o va antrena pe Simona Halep, dupa DESPARTIREA de Darren Cahill. Nici MAREA sa RIVALA nu s-ar fi asteptat la o asemenea varianta...

Simona Halep a ramas fara antrenor, dupa decizia suprinzatoare a lui Darren Cahill. Antrenorul australian a anuntat ca este nevoit sa renunte la colaborarea cu sportiva pe care a dus-o pe primul loc mondial.

Declaratii superbe ale Simonei Halep despre Darren Cahill: Am avut multi antrenori, dar el e cel mai bun

Simona Halep a intrat ieri in saptamana cu numarul 53 ca lider mondial si a vorbit, impreuna cu antrenorul ei, despre calatoria aceasta fantastica.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa cererea DNA: Traim parca scenariul unei operatiuni ce s-ar putea intitula Salvati-l pe Lazar. Nu s-a primit la Senat vreo solicitare din partea procurorilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat miercuri seara, printr-o mesaj publicat pe Facebook, dupa aparitia informatiilor potrivit carora DNA a cerut Parlamentului avizarea urmaririi.

Prima reactie a fiului lui Florin Busuioc, dupa ce tatal lui a suferit un infarct

Florin Busuioc se afla in stare stabila la Spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce marti seara a facut un infarct, imediat dupa terminarea spectacolului de teatru din Craiova. in urma cu un an, Florin.

Ministrul Discoteca Teodorovici prima REACTIE la acuzatiile ca ar fi luat mita in dosarul Microsoft: Aberatii si idiotenii

Ministrul de Finante, Eugen discoteca Teodorovici, reactioneaza dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carore ar fi luat mita in dosarul Microsoft, al[turi de Calin Popescu.

Eugen Teodorovici, prima reactie la acuzatiile din spatiul public privind dosarul Microsoft

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a datprimele declaratii dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora ar fi primit mita in dosarul Microsoft, in care ieri, procurorii DNA, au.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )