Libnet.ro
UNICEF

20:30

In prima saptamana din martie, alege livrare flori in cel mai scurt timp!

România Liberă România Liberă,
In prima saptamana din martie, alege livrare flori in cel mai scurt timp!

In prima saptamana din martie, alege livrare flori in cel mai scurt timp!. continuă pe România Liberă

VIDEO De la Caracal la primarul PNL care a facut sex cu minore traficate. Flashmob impotriva violentei asupra femeilor in fata MAI, de 1 Martie: Multumim pentru flori dar vrem respect, egalitate, dreptate, siguranta

Imbracate in negru si legate la ochi cu esarfe mov, zeci de femei s-au adunat, duminica, 1 Martie, in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne pentru a atrage un semn de alarma contra violentelor asupra femeilor si a faptului ca justitia ar trebui sa fie mai prompta in a taxa comportamente de agresiune si abuz. Nu s-au schimbat multe din iulie 2019, desi ne-am fi asteptat ca autoritatile sa reactioneze mai rapid dupa cazul Caracal. Anul 2020 a debutat cu scandalul primarului PNL care a violat doua minore traficate. Din cauza traumei, una din fete a incercat sa se sinucida. Primarul nu a patit nimic, iar politicienii nu au luat atitudine publica impotriva violentei la care sunt supuse fetele si femeile in aceasta tara. Cat timp mai bagam sub pres o realitate pe care femeile sunt obligate sa o traiasca zi de zi?, se arata pe pagina evenimentului.

Bursele au pierdut 6.000 de miliarde de dolari intr-o saptamana, din cauza coronavirusului

Coronavirusul a sters, in aceasta saptamana, 6. 000 de miliarde de dolari din valoarea actiunilor listate la bursele mondiale, relateaza Reuters, potrivitMediafax. Panica generata de coronavirus a dus la cea mai importanta cadere saptamanala de la criza financiara globala din 2008.

MotoGP: Marele Premiu al Qatarului, prima etapa din noul sezon, anulat din cauza coronavirusului

Marele Premiu al Qatarului, prima etapa a Campionatului Mondial de MotoGP, programata in nocturna, duminica viitoare, pe circuitul Losail, a fost anulata din cauza restrictiilor de circulatie impuse persoanelor provenite din Italia, in urma epidemiei de infectii cu Covid-19, informeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )