Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prima sedinta a Cabinetului Dancila. Se discuta amanarea formularului 600

România Liberă România Liberă,
Prima sedinta a Cabinetului Dancila. Se discuta amanarea formularului 600

Prima sedinta a Cabinetului Dancila are loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de U. continuă pe România Liberă

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi; va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie, potrivit news. ro. In acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi. Va fi discutata o Ordonanta de Urgenta privind formularul 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie. in acest interval, ar urma sa fie gasita o solutie pentru eliminarea acestui formular, potrivit noului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Miercuri va avea loc prima sedinta a Guvernului Dancila

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat ca va avea prima intalnire cu ministrii Cabinetului sau luni seara, la Palatul Victoria, urmand ca miercuri sa se desfasoare prima sedinta a noului Guvern, transmite Agerpres.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind amanarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat. Vezi ce prevede actul normativ. Participa in text la sondajul HotNews. ro: Ajuta cu ceva amanarea formularului 600 pana in aprilie?.

Prima sedinta a Guvernului Dancila are loc astazi

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc astazi, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la sfarsitul lunii martie.

Viorica Dancila: Termenul de depunere a Formularului 600 va fi prorogat de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Termenul de depunere a Formularului 600 va fi prorogat de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila, potrivit Agerpres .

Termenul de depunere a formularului 600, prorogat pentru 15 aprilie

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la.

Guvernul Dancila decide astazi soarta formularului 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind amanarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat. Vezi ce prevede actul normativ.

Viorica Dancila: Vom adopta astazi OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )