Libnet.ro
UNICEF

23:30

Guvernul Dancila decide astazi soarta formularului 600

Antena3 Antena3,
Guvernul Dancila decide astazi soarta formularului 600

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la. continuă pe Antena3

Termenul de depunere a formularului 600, prorogat pentru 15 aprilie

Prima sedinta a Guvernului condus de Viorica Dancila va avea loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana la.

Soarta Formularului 600 s-ar putea decide miercuri

Viorica Dancila, proaspat numita premier, a cerut ministrului de Finante sa-i prezinte astazi o solutie pentru rezolvarea formularului 600, astfel incat eventualele acte normative sa fie adoptate in sedinta de miercuri a Executivului.

Prima sedinta a Cabinetului Dancila. Se discuta amanarea formularului 600

Prima sedinta a Cabinetului Dancila are loc miercuri, cand ar urma sa fie discutata o Ordonanta de U.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind amanarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat. Vezi ce prevede actul normativ. Participa in text la sondajul HotNews. ro: Ajuta cu ceva amanarea formularului 600 pana in aprilie?.

Viorica Dancila: Vom adopta astazi OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind amanarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind amanarea depunerii formularului 600 pana pe 15 aprilie. Astazi vom adopta OUG privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat premierul Vasilica Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern. UPDATE Proiectul de OUG a fost aprobat. Vezi ce prevede actul normativ.

Vom adopta o ordonanta privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600

Termenul de depunere a Formularului 600 va fi prorogat de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat astazi premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Termenul de depunere a Formularului 600 va fi prorogat de la 31 ianuarie la 15 aprilie

Termenul de depunere a Formularului 600 va fi prorogat de la 31 ianuarie la 15 aprilie, a anuntat miercuri premierul Viorica Dancila, potrivit Agerpres .

Guvernul Dancila a trecut de Parlament

ACTUALIZARE 17:40 Guvernul Dancila a trecut de Parlament Guvernul condus de Viorica Dancila a fost investit de catre Parlament,astazi cu 282 de voturi favorabile, 136 de voturi impotriva si o abtinere. ------ * ACTUALIZARE 17:35 Votul pentru Guvernul Dancila si pentru programul de guvernare s-a incheiat ------ * ACTUALIZARE 17:30 Kelemen Hunor: Ne indreptam spre o situatie tragica si este irelevant daca pana in 2020 mai votam cinci guverne ------ * ACTUALIZARE 16:55 A inceput votul de investire a Guvernului Dancila ------ * ACTUALIZARE 16:50 Dancila: Guvernul va raspunde pentru oportunitatea deciziilor exclusiv in fata coalitiei de guvernare ------ * ACTUALIZARE 16:35 RALUCA TURCAN: Nu lasati ca paranoia lui Liviu Dragnea sa distruga complet Romania ------ * ACTUALIZARE 16:15 Dragnea: Doamna Viorica Dancila a respirat aerul occidental, s-a distantat de modul romanesc de a face politica ------ * ACTUALIZARE 15:55 Dancila: Nu voi introduce nicio taxa noua; vom renunta la formularul 600 ------ * ACTUALIZARE 15:45 Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, in plenul reunit al Parlamentului, ca reprezinta, alaturi de Cabinetul sau, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament, spunandu-le parlamentarilor ca nu vor vota persoane, ci dorinta cetatenilor Romaniei exprimata la alegerile din decembrie 2016. ------ * ACTUALIZARE 15:40 Viorica Dancila: Obiectivul meu este ca in 2020 Romania sa fie in clasamentul celor mai puternice economii din UE ---- Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit luni dupa-amiaza pentru votul privind Cabinetul Dancila. La sedinta si-au inregistrat prezenta 352 de parlamentari.

Teodorovici: in prima sedinta de Guvern se va amana depunerea Formularului 600. Declaratia ar putea fi comasata cu Formularul 200

Eugen Teodorovici, avizat luni in functia de ministru de Finante de Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor, a declarat la audieri ca depunerea Formularului 600 va fi amanata in prima sedinta de Guvern, iar o solutie ar putea fi comasarea acestuia cu Formularul 200.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )