Libnet.ro
UNICEF

17:00

Prima sedinta CSAT la care participa Cabinetul Orban. Ce decizii importante urmeaza sa fie luate

Antena3 Antena3,
Prima sedinta CSAT la care participa Cabinetul Orban. Ce decizii importante urmeaza sa fie luate

Prima sedinta CSAT cu noul Guvern va avea loc miercuri, la ora 16, la Palatul Cotroceni. Principalele teme de discutie sunt: aprobarea rectificarilor bugetare pentru serviciile secrete si numirea noului sef de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

USR cere sprijin politic pentru un proiect ce prevede 14 mandate de parlamentar pentru Diaspora: Poate fi votat in prima sedinta de plen a Camerei Deputatilor

USR cere sprijin politic pentru un proiect depus in 2018 privind cresterea numarului de parlamentari care sa reprezinte Diaspora, partidul condus de Dan Barna spunand ca proiectul poate fi votat in prima sedinta de plen a Camerei Deputatilor.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am stabilit obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO; vom reitera importanta Marii Negre

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a stabilit, miercuri, obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO, care va avea loc pe 3 si 4 decembrie, la Londra. Am stabilit obiectivele Romaniei pentru acea sedinta a N.

Sedinta CSAT s-a terminat! Discutii intense intre cei mai importanti oameni in stat

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a incheiat, dupa aproximativ 45 de minute de discuti.

Sedinta CSAT pentru rectificarea din domeniul securitatii are loc azi

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste azi la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis. Printre subiectele discutate azi se numara rectificarea bugetara a institutiilor din domeniul securitatii nationale, avizarea numirii noului sef al Statului Major al Apararii, precum si obiectivele Romaniei la reuniunea NATO care va avea loc in decembrie la Londra, relateaza Agerpres.

PSD, sedinta cruciala la Parlament. Cine sunt liderii partidului care participa la discutii

Mai multi lideri ai PSD s-au reunit miercuri, la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta informala, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al partidului. Printre cei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )