Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am stabilit obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO; vom reitera importanta Marii Negre

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am stabilit obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO; vom reitera importanta Marii Negre

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a stabilit, miercuri, obiectivele Romaniei pentru reuniunea NATO, care va avea loc pe 3 si 4 decembrie, la Londra. Am stabilit obiectivele Romaniei pentru acea sedinta a N. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Statele Unite, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa alegerile prezidentiale: Asteptam cu interes sa lucram pentru a consolida si mai mult parteneriatul nostru strategic

Statele Unite au transmis un mesaj de felicitare prin intermediul Ambasadei SUA la Bucuresti in contextul alegerilor prezidentiale, castigate de Klaus Iohannis. Statele Unite felicita Romania si pe romani p.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis dupa anuntarea rezultatelor alegerilor

Klaus Iohannis a castigat duminica, in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Presedintele a obtinut peste 65% din voturi. Pe pagina sa de Facebook,.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Klaus Iohannis a anuntat numarul militarilor care vor participa la misiuni internationale in 2020: Romania isi ia foarte in serios misiunea de a exporta securitate (VIDEO)

Romania continua misiunile armate internationale. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT, ca a aprobat fortele armate care vor participa la misiuni anul viitor. Am avut.

Decretele promulgate de Klaus Iohannis inaintea sedintei CSAT. Decizie importanta cu privire la prelucrarea DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, inainte de sedinta CSAT mai multe decrete,printre acestea numarandu-se un act normativ referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal. De asemenea, Iohannis a.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa rezultatele exit-poll: Romania a castigat Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis, creditat de exit-poll-uri cu peste 66% din voturi la turul doi al prezidentialelor, a salutat duminica seara cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, victorie a Romaniei normale in care insa vor trebui sa-si gaseasca locul alegatorii PNL, USR-PLUS, UDMR dar si cei ai PSD.

Siegfried Muresan (PNL): Votul covarsitor dat lui Klaus Iohannis arata ca romanii vor in continuare parcursul proeuropean al Romaniei si cred in UE

Votul covarsitor dat de romani candidatului proeuropean Klaus Iohannis este dovada cea mai clara vrem in continuare parcursul european al tarii, vrem valori europene si credem in UE, a declarat, luni,.

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu liderii PNL: Sunt perspective unei prezente mai mari decat in primul tur

Klaus Iohannis a mers, duminica, dupace a votat, la sediul PNL. Dupa circa jumatate de ora de discuii cu liderii liberali, Iohannis a parasit sediul din Modrogan. Sunt perspectivele unei prezente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )