Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prima sedinta de Guvern dupa iesirea ALDE de la guvernare are loc astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima sedinta de Guvern dupa iesirea ALDE de la guvernare are loc astazi

Prima sedinta de Guvern dupa anuntul ALDE ca iese de la guvernare are loc astazi, de la ora 13. Ministrii ALDE ar trebui sa-si anunte demisiile tot astazi. DIntre acestia Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe, a anuntat ca ramane in Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Deputat PSD, dupa iesirea ALDE de la guvernare: Tariceanu s-a retras din politica, constient sau nu

Deputatul PSD Florin Manole a criticat marti iesirea ALDE de la guvernare si a declarat caTariceanu s-a retras prin aceasta miscare din politica. Nu e nimic ascuns in spatele aliantei ALDE -.

Surse: PSD vrea sa negocieze cu UDMR, dupa iesirea ALDE de la guvernare

Daca ALDE iese de la guvernare, PSD ar putea incerca sa ii readuca de partea sa pe parlamentarii UDMR. Potrivit unor surse politice, social democratii au in plan mai multe intalniri in acest sens cu liderii.

Lia Olguta Vasilescu, dupa iesirea ALDE de la guvernare: Fiecare cum isi asterne asa doarme. Azi nu am votat nici pro, nici contra in CEX

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, sugereaza intr-un mesaj publicat pe Facebook ca romanii ar trebui sa se teama de o eventuala iesire a PSD de la guvernare, pentru ca PNL si USR vor trece la.

Prima sedinta de Guvern, astazi, dupa decizia ALDE de a iesi de la guvernare. Trei din cei patru ministri ALDE vor demisiona dupa sedinta. Ramona Manescu ramane alaturi de Dancila

Cei patru ministri ai ALDE - ministrul de Externe, Ramona Manescu, ministrul Energiei, Anton Anton, Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie - vor participa la sedinta de marti a Cabinetului Dancila, prima dupa iesirea de la guvernare a partidului condus de Calin Popescu Tariceanu. Viorel Ilie a declarat, marti, ca trei dintre ministri isi vor depune demisiile la finalul sedintei de guvern. Ramona Manescu va ramane insa in Cabinetul PSD condus de Viorica Dancila.

Marti are loc prima sedinta a Executivului, dupa ce ALDE s-a retras de la guvernare

Guvernul se reuneste, marti, in prima sedinta, dupa ce ALDE a iesit de la guvernare. Executivul are pe ordinea de zi un proiect de hotarare ce prevede acordarea a 1. 000 lei fiecarui elev care au obtinut nota 10 la evaluarea nationala si a 3. 000 lei celor care au obtinut 10 la Bacalaureat, scrie Mediafax.

Prima sedinta de Guvern fara ALDE, primele atacuri la adresa lui Tariceanu. Dancila i-a multumit Ramonei Manescu, care s-a dezis de ALDE

Premierul Viorica Dancila a anuntat ruperea coalitiei de guvernare in sedinta Cabinetului, fiind apreciat doar gestul Ramonei Manescu de a ramane ministru, cu toate ca ALDE a luat hotararea ca toti ministrii formatiunii sa-si dea demisia.

Primele declaratii ale presedintelui Iohannis de la declansarea crizei politice generate de iesirea ALDE de la guvernare: Solutii exista, voi garanta ca ele sa fie constitutionale - UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a spus marti, la intalnirea cu sefii de misiuni diplomatice, ca miercuri se va exprima pe tema crizei guvernamentale, dar ca ei trebuie sa le transmita partenerilor externi care ii vor intreba despre asta ca Romania are o democratie solida, o democratie consolidata. Solutii exista, voi garanta ca ele sa fie constitutionale, a afirmat seful statului. Iohannis: Anvergura relatiilor cu SUA a ajuns la un punct maxim, dupa vizitele la Casa Alba Dati-mi o politica interna buna ca sa fac o politica externa buna.

Iesirea ALDE de la guvernare, fara efecte la Vaslui: Ce-am avut si ce-am pierdut...

Decizia ALDE de a iesi de la guvernare nu va aduce schimbari nici la nivel administrativ in Vaslui, judet unde PSD are majoritate in Consiliul Judetean, dar nici la nivelul celor mai multe consilii locale din judet.

Ramona Bruynseels, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Avem nevoie de un guvern apolitic!

Ramona Bruynseels a facut o scurta declaratie, dupa retragerea ALDE de la guvernare. Solutia candidatului la alegerile prezidentiale este una singura: Romania are nevoie de un guvern apolitic, condus de o.

VIDEO Ultima sedinta de Guvern cu ministrii ALDE. Dancila: Guvernarea responsabila inseamna actiune, nicidecum fuga de raspundere - UPDATE

Cabinetul Dancila s-a intrunit la aceasta ora in prima sedinta dupa decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si ultima avandu-i in componenta pe cei 4 ministri ALDE - ministrul de Externe, Ramona Manescu, ministrul Energiei, Anton Anton, Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Guvernarea responsabila inseamna actiune, nicidecum fuga de raspundere, a declarat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei Executivului. Ea a mai sustinut ca aceasta guvernare este una eficienta si au fost luate masuri foarte bune, apreciate atat de cetateni, cat si de mediul de afaceri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )