Libnet.ro
UNICEF

21:15

Prima statie din Europa pentru stocarea energiei solare si eoliene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prima statie din Europa pentru stocarea energiei solare si eoliene

Dezvoltarea capacitatii stocarii energiei solare si eoliane reprezinta cea de-a treia revolutie din sectorul energiilor regenerabile, a afirmat Duarte Belo, director-general al EDPR Europa si Brazilia, in cadrul inaugurarii primei statii de colectare a energiei regenerabile eoliene din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Polonia, prima tara din Europa Centrala si de Est care a fost promovata de la statutul de Piata Emergenta la cea de Piata Dezvoltata

Polonia nu mai este considerata Piata Emergenta, dobandind luni statutul de Piata Dezvoltata din partea FTSE Russell si devenind prima tara din Europa Centrala si de Est inclusa in grupul statelor dezvoltate si prima din lume care obtine o astfel de promovare in aproape un deceniu, informeaza Financi Times FT).

FARA PRECEDENT! Peste un milion de avocati din Europa pun la zid Guvernul PSD pentru masurile anti-Justitie si violentele de la protestul din 10 august. Solicitari URGENTE din partea Federatiei Barourilor Europene

Guvernul Dancila este aspru criticat de Federatia Barourilor Europene FBE). Peste un milion de avocati din Europa au semnat o o rezolutie privind incalcarea statului de drept in Romania, scrie.

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa.

Prima reactie din PSD dupa imaginile cu propaganda politica din biserica: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

Liderul grupului social-democrat din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a oferit o prima reactie din PSD dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi.

Studiu Mastercard: Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. in 2017, Capitala.

Bucuresti, primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. Bucurestiul s-a aflat in top si anul trecut, atunci cand a fost.

Iarna in luna septembrie! Prima ninsoare din aceasta toamna in Bacau

Prima ninsoare din aceasta toamna din judetul Bacau a fost surprinsa in imagini de localnicii din comuna Ghimes-Faget, care au iesit la strans fan pe un deal si au gasit un strat consistent de.

Modificarile unui articol din Legea pentru combaterea prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie ajung astazi pe masa CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea unui articol din Legea pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, transmite Agerpres.

Renault dezvolta un sistem de stocare a energiei din baterii pentru masini electrice: acesta va asigura consumul unui oras cu 5.000 de locuitori

Renault va dezvolta un sistem de stocare a energiei care in faza finala va fi alcatuit din 2. 000 de baterii pentru masini electrice. Sistemul va putea asigura consumul zilnic de energie al unui oras cu 5. 000 de locuitori.

The Guardian: Haideti sa reinventam Europa pentru a-i valorifica promisiunea si a-i vindeca diviziunile

Promisiunea europeana nu e pierduta; ea e doar cufundata in somn. Progresul realizat recent in privinta regulilor care guverneaza muncitorii detasati si apararea demonstreaza ca Europa progreseaza atunci cand vointa politica a europenilor se uneste in jurul unui proiect ambitios si clar. Iar in ceea ce priveste impozitarea economiei digitale, suntem constienti ca abia am inceput, dar stim ca o solutie la nivelul intregii Europe reprezinta singura cale, potrivit unui articol colectiv publicat de The Guardian, articol semnat si de Dacian Ciolos, citeaza Rador.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )