Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prima tara care inchide radiourile FM. Cu ce vor fi inlocuite si de ce nu ar trebui sa ne ingrijoreze

Adevărul Adevărul,
Prima tara care inchide radiourile FM. Cu ce vor fi inlocuite si de ce nu ar trebui sa ne ingrijoreze

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital. continuă pe Adevărul

Norvegia va deveni prima tara care inchide complet emisia radio analogica in banda FM si trece la emisia radio digitala

Norvegia va inchide complet, incepand din ianuarie 2017, emisia radio analogica in banda FM, devenind astfel prima tara care ia o astfel de masura, a anuntat ministrul norvegian al Culturii, informeaza The.

Norvegia, prima tara care va inchide complet emisia radio analogica in banda FM si va trece la emisia radio digitala, la inceputul lui 2017

Norvegia va inchide complet emisia radio analogica in banda FM la inceputul lunii ianuarie 2017, a anuntat saptamana trecuta ministrul norvegian al Culturii, citat de Radio. no, informeaza The Verge. Norvegia va deveni astfel prima tara care va renunta complet la emisia radio analogica FM si va trece in schimb catre emisia radio digitala - Digital Audio Broadcasting DAB), care ar permite mai multe canale radio in acelasi spatiu de frecvente radio, la o calitate superioara. In Romania, SNR Radiocom) difuzeaza in prezent programele publice nationale de radio ale Societatii Romane de Radiodifuziune SRR) si are un proiect pilot pentru transmiterea digitala in sistem T-DAB Terrestrial Digital Audio Broadcasting) a programnelor de radio in Bucuresti.

Radiourile FM au zilele numarate. Prima tara DIN LUME care anunta ca renunta la unde, din 2017

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital, informeaza.

Norvegia, prima tara din lume care va renunta la radiourile FM

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital, informeaza gizmodo. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )