Libnet.ro
UNICEF

11:45

Norvegia, prima tara din lume care va renunta la radiourile FM

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Norvegia, prima tara din lume care va renunta la radiourile FM

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital, informeaza gizmodo. com. continuă pe Wall-Street Ro

Radiourile FM au zilele numarate. Prima tara DIN LUME care anunta ca renunta la unde, din 2017

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital, informeaza.

Norvegia, prima tara care va inchide complet emisia radio analogica in banda FM si va trece la emisia radio digitala, la inceputul lui 2017

Norvegia va inchide complet emisia radio analogica in banda FM la inceputul lunii ianuarie 2017, a anuntat saptamana trecuta ministrul norvegian al Culturii, citat de Radio. no, informeaza The Verge. Norvegia va deveni astfel prima tara care va renunta complet la emisia radio analogica FM si va trece in schimb catre emisia radio digitala - Digital Audio Broadcasting DAB), care ar permite mai multe canale radio in acelasi spatiu de frecvente radio, la o calitate superioara. In Romania, SNR Radiocom) difuzeaza in prezent programele publice nationale de radio ale Societatii Romane de Radiodifuziune SRR) si are un proiect pilot pentru transmiterea digitala in sistem T-DAB Terrestrial Digital Audio Broadcasting) a programnelor de radio in Bucuresti.

Prima tara care inchide radiourile FM. Cu ce vor fi inlocuite si de ce nu ar trebui sa ne ingrijoreze

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la posturile de radio FM incepand din anul 2017, in cadrul unui proces care vizeaza finalizarea tranzitiei catre radioul digital.

Norvegia va deveni prima tara care inchide complet emisia radio analogica in banda FM si trece la emisia radio digitala

Norvegia va inchide complet, incepand din ianuarie 2017, emisia radio analogica in banda FM, devenind astfel prima tara care ia o astfel de masura, a anuntat ministrul norvegian al Culturii, informeaza The.

Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 34 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume, dupa ce Alexandra Dulgheru a adus punctul victoriei in intalnirea cu Canada

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. Dulgheru s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute.

Fed Cup: Romania s-a calificat intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup.

VICTORIE la tenis! Romania se califica intre cele mai bune 8 echipe din lume

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de.

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie.

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in Siria

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in lupte in apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei, scrie Adevarul. Adel al-Harbi, care era adjunctul.

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook! .

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )