Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prima tara care ar putea ramane fara Google: nu este din cauza unui regim autoritar, ci a banilor

Playtech Playtech,
Prima tara care ar putea ramane fara Google: nu este din cauza unui regim autoritar, ci a banilor

Locuitorii unei tari importante ar putea ramane fara posibilitatea de a cauta pe Google, din cauza faptului ca au cerut bani gigantului pentru stirile pe care ti le afiseaza in. continuă pe Playtech

Tratamentul neasteptat care va fi folosit de luni in Germania. Prima tara din UE care a luat decizia asta

Fostul presedinte american Donald Trump a fost infectat cu coronavirus in octombrie 2020. Trump a sustinut ca a incercat anticorpi experimentali, care ar fi functionat ca un remediu magic impotriva virusului. in timp ce lumea isi batea joc de afirmatiile sale, unii au crezut ca ar putea fi posibil. Acum, Germania a devenit prima tara .

Germania, prima tara din UE care introduce in tratamentul anti-Covid cocktailul de anticorpi care l-ar fi vindecat pe Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi tratamentul experimental pe baza de anticorpi administrat fostului presedinte american Donald Trump impotriva Covid-19, a anuntat duminica ministrul Sanatatii german Jens Spahn, transmite AFP, citata de Agerpres.

Germania, prima tara din UE care va folosi tratamentul experimental anti-COVID administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi acelasi tratament experimental anti-COVID administrat fostului presedinte american Donald Trump, a anuntat ministrul Sanatatii, Jens Spahn.

Top 5 alimente care te slabesc fara infometare. Secretul parmezanului pe care putini romani il stiu

Industria alimentelara de slabit este plina de mituri. Oamenii sunt deseori sfatuiti sa faca tot felul de lucruri nebunesti, dintre care majoritatea nu au dovezi in spate. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, oamenii de stiinta au gasit o serie de strategii care par a fi eficiente. S-a constatat ca exista alimente care te slabesc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )