Libnet.ro
UNICEF

14:31

CORONAVIRUS: Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca ar trebui sa plece acasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CORONAVIRUS: Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca ar trebui sa plece acasa

Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca din cauza crizei coronavirusului ar trebui sa plece acasa, a declarat duminica seful Departamentului Tezaur din aceasta tara, Josh Frydenberg, citat de dpa. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, singura tara din lume care permite zborurile speciale cu muncitori sezonieri

Presa Curata a dezvaluit un document postat de Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigarii Aeriene care cuprinde 41 de state europene, cunoscuta ca Euro Control, care arata ca Romania este singura tara din lume care permite zboruri speciale charter cu muncitori sezonieri din Romania catre alte state.

Coronavirus: Muncitorii chinezi din SUA isi pierd vizele odata cu slujba. Dar zborul acasa in China este prea scump

Tang Chen provine din provincia estica a Chinei, dar a lucrat in SUA inca din 2014. Dar cand Tang a fost concediata pe 13 martie, nu a pierdut doar sursa de venit - si-a pierdut statutul oferit de viza, potriviti CNN. Nu am vazut niciodata atat de multi detinatori de vize pierzandu-si locul de munca, a spus Ying Cao, un avocat din domeniul imigratiei cu sediul in New York, ai carui clienti sunt in mare parte expati chinezi.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 270. Ultimele 5 victime proveneau din Brasov, Constanta, Ilfov si Sibiu

Autoritatile romane au anuntat, vineri, alte cinci decese printre pacientii infectati cu coronavirus, astfel ca bilantul national a urcat la 270 de fatalitati. Ultimele cinci victime proveneau din.

CORONAVIRUS. Zborurile din Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz de la Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Zborurile de pe Aeroportul Iasi care duc muncitori romani in Germania au primit aviz din partea Ministerului Transporturilor, asa cum a cerut premierul Ludovic Orban pe timpul restrictiilor impuse de pandemia de.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 246

Romania a inregistrat, pana joi seara, 246 de decese privind pacienti infectati cu coronavirus. Deces 230 Barbat, 83 de ani din judetul Hunedoara. Data debut: 29. Internat in.

Primul oras din Romania care va supraveghea cetatenii cu drone, in plina pandemie de coronavirus

Zona Metropolitana Cluj va fi monitorizata din drone, pentru respectarea restrictiilor impuse populatiei in privinta circulatiei. Anuntul a fost facut de Prefectura Cluj.

VIDEO Coronavirus: Cum arata din satelit si drone izolarea globala impusa populatiei (FT)

Un blocaj aproape global. Vedeti in articol cum aratau inainte de criza si cum arata acum strazile din intreaga lume, surprinse fie din satelit fie cu drona. Din China pana in Italia, Marea Britanie si SUA, cei de la Financial Times au facut o sinteza video globala de 3 minute si jumatate.

812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, mai mult de jumatate din cazuri fiind inregistrate in judetul Suceava.

VIDEO Spectaculoasa zona din Bucuresti care revine la viata in absenta oamenilor. Toata pauza asta pe care omenirea o traieste ofera un plus naturii

Aproape o treime din Parcul Natural Vacaresti, 50 de hectare din cele 186, a ars intr-un incendiu la finalul lunii februarie 2020, cel mai mare din ultimii 10 ani. Imaginile de atunci erau sfasietoare, totul era scrum. La nici doua luni dupa, natura ne-a aratat inca o data forta ei extraordinara de regenerare, copacii si iarba au inceput sa inverzeasca, stuful a dat din cenusa, baltile au peste si broaste testoase, iar pasarile intoarse din migratie au ocupat locul.

Tanarul din Iasi, care s-a dus pe cal la maternitate sa-si ajute sotia, s-a mutat cu toata familia in casa noua

Sergiu Ion Ciobatariu, tanarul care s-a dus cu calul sa-i duca scutece sotiei sale aflate la maternitate, va avea propria lui casa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )