Libnet.ro
UNICEF

17:00

Prima tara din NATO care il sfideaza pe Donald Trump

Antena3 Antena3,
Prima tara din NATO care il sfideaza pe Donald Trump

Premierul italian Giuseppe Conte a declarat joi ca nu a facut nicio promisiune la summitul NATO privind o crestere a cheltuielilor militare ale tarii sale, dupa ce presedintele american Donald Trump a afirmat ca. continuă pe Antena3

Prima tara europeana care sfideaza cererea lui Trump de la summitul NATO: Nu va exista o crestere a cheltuielilor

Nici bine nu s-a incheiat summitul NATO de la Bruxelles si premierul italian Giuseppe Conte a anuntat ca tara sa nu va respecta cerinta clara trasata de presedintele american Donald Trump privind cresterea.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

Angela Merkel a CEDAT in fata lui Donald Trump: Germania se angajeaza sa cheltuiasca mai mult in domeniul apararii

Summit al aliatilor NATO cu scantei, la Bruxelles. in cele din urma, cancelarul german Angela Merkel a cedat in fata lui Donald Trump si a anuntat ca tara sa se angajeaza sa cheltuiasca mai mult in.

Tensiuni FARA PRECEDENT la Summit-ul NATO: Presa germana scrie ca Donald Trump a amenintat cu iesirea SUA din NATO. Agentia Reuters neaga informatiile

Discutii aprinse intre liderii NATO la Summit-ul de la Bruxelles. Contradictiile dintre oficialii reuniti in Capitala Belgiei sunt atat de mari incat, presedintele american Donald Trump ar fi amenintat.

Donald Trump spune ca ntlnirea cu Vladimir Putin ar putea fi mai usoara dect summitul NATO

Donald Trump a afirmat marti ca intalnirea sa cu Vladimir Putin din Helsinki ar putea fi mai usoara decat summitul NATO din Bruxelles sau chiar vizita din Marea Britanie, in momentul in care pleaca intr-un turneu european de peste o saptamana, scrie AFP.

Donald Trump, critici la adresa aliantilor din NATO inainte de summitul de la Bruxelles. Care sunt nemultumirile presedintelui american

Presedintele american Donald Trump a reluat criticile la adresa aliatilor din NATO privind refuzul acestora de a majora cheltuielile cu apararea. Aceste critici vin cu doar o zi inainte de plecarea acestuia pentru a .

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Donald Trump: Aliatii din NATO si-au luat angajamentul sa majoreze cheltuielile de aparare. Alianta este acum mult mai puternica

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca aliatii din cadrul NATO si-au luat angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru aparare, subliniid ca Alianta Nord-Atlantica este mult mai puternica in acest mo.

UPDATE Donald Trump a avertizat aliatii din NATO ca daca nu si majoreaza cheltuielile pentru Aparare, America va merge de una singura (surse)

Presedintele american Donald Trump le-a spus joi aliatilor din NATO, intr-o intalnire cu usile inchise, ca trebuie sa isi majoreze la 2% din PIB cheltuielile pentru aparare pana in ianuarie 2019, deoarece in caz contrar America va merge de una singura, au declarat pentru Reuters doua surse apropiate discutiilor.

Klaus Iohannis se ntlneste cu Donald Trump, n marja summitului NATO

Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire bilaterala cu omologul sau american Donald Trump, in jurul orei 11. 00, in marja summitului NATO de la Bruxelles, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )